Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Πέμπτη 13 Νοεμβρίου 2014

Στην Βαρκελώνη ο Αμπιντάλ

Συνεχίζονται τα δημοσιεύματα σχετικά με το μέλλον του Ερίκ Αμπιντάλ, την στιγμή που ο Γάλλος εκμεταλλευόμενος το τριήμερο ρεπό που ακολουθεί αναμένεται να βρεθεί ξανά στην Βαρκελώνη το απόγευμα της Πέμπτης (13/11).


Ο Ερίκ Αμπιντάλ έχει συμφωνήσει με την Μπαρτσελόνα να αναλάβει την διεύθυνση των Ακαδημιών του συλλόγου, μόλις ολοκληρώσει την συμφωνία του με τον Ολυμπιακό. Αν η ελληνική ομάδα δεν προχωρήσει στην φάση των "16" του Champions League, ο Αμπιντάλ ίσως αποφασίσει να κρεμάσει τα παπούτσια του τον χειμώνα".

Αυτό αναφέρει δημοσίευμα της ιστοσελίδας "africatopsports.com" και στο ίδιο μήκος κύματος είναι πολλές αναφορές του ισπανικού Τύπου στην συγκεκριμένη υπόθεση.

Το μόνο βέβαιο είναι πως πράγματι έχει γίνει αυτή η πρόταση από την διοίκηση της Μπαρτσελόνα προς την πλευρά του πολύπειρου Γάλλου άσου και το πιθανότερο είναι οι εξελίξεις να δρομολογηθούν για το καλοκαίρι του 2015, δίχως να μπορεί να αποκλειστεί τίποτα για το εγγύς μέλλον.

Το γεγονός πως ο Αμπιντάλ αναμένεται στην Καταλονία το απόγευμα της Πέμπτης (13/11), μπορεί να λέει πολλά, μπορεί και τίποτα. Το ταξίδι δεν είναι ξαφνικό, απλά ο 35χρονος αμυντικός εκμεταλλεύεται το τριήμερο ρεπό που ακολουθεί για τους "ερυθρόλευκους" και θα μεταβεί στην Βαρκελώνη. Όπως μπορεί να κάνει κάθε παίκτης της ομάδας, επιλέγοντας τον δικό του προορισμό.

Ο σκοπός του ταξιδιού σίγουρα έχει να κάνει με το γεγονός πως ο Αμπιντάλ θέλει να δει τα παιδιά του, ενδέχεται ωστόσο να έχει και κάποιο ραντεβού με την διοίκηση των "μπλαουγκράνα" (κάτι που ωστόσο δεν επιβεβαιώνουν οι Ισπανοί) σχετικά με το μελλοντικό του πόστο.

Για να προλάβει την πτήση του (συνέπεσε με την αναχώρηση της ομάδας μπάσκετ του Παναθηναϊκού) ο Αμπιντάλ δεν γυμνάστηκε με την υπόλοιπη ομάδα την Πέμπτη (η προπόνηση είναι προγραμματισμένη για τις 16:30), αναχωρώντας λίγο νωρίτερα για την τριήμερη άδεια του.

Τις επόμενες μέρες αναμένεται να ξεκαθαρίσει τι μέλλει γενέσθαι σχετικά με τις προθέσεις του Ερίκ Αμπιντάλ στο άμεσο μέλλον.


πηγή: sport24.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης για τη δημοσίευση των σχολίων:

Είναι δυνατή η υποβολή σχολίων από τους χρήστες/επισκέπτες, ελεύθερα. Αν όμως κριθεί σκόπιμο, η συντακτική ομάδα μπορεί να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οποιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι ειρωνικό, υβριστικό ή έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν αποδέχεται, εγγυάται, ενστερνίζεται, ή υιοθετεί τις προσωπικές σκέψεις, αντιλήψεις και πληροφορίες, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αποδέχεστε αυτομάτως τους όρους χρήσης.

Εκ της συντακτικής ομάδας του pella-news.blogspot.gr.