Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Τετάρτη 24 Σεπτεμβρίου 2014

Μουσική για την άσκηση του μυαλού

Σε έρευνα που διεξήχθη από το Πανεπιστήμιο του Ιλινόις, η οποία διήρκεσε 2 χρόνια, οι μελετητές συμπέραναν ότι όταν τα παιδιά μαθαίνουν να παίζουν ένα μουσικό όργανο, αυτό κάνει πολύ καλό στο μυαλό. Η εκμάθηση μουσικής, είναι μία από τις καλύτερες ασκήσεις για το μυαλό!


Κατά τη διάρκεια των 2 αυτών ετών, μελετήθηκαν παιδιά τα οποία απλώς άκουγαν μουσική και παιδιά τα οποία μάθαιναν. Όσα βρίσκονταν στην δεύτερη ομάδα, άρχισαν να γίνονται πιο κοινωνικά και μπορούσαν πιο εύκολα να αφομοιώσουν τη σχολική τους ύλη.

Η εκμάθηση μουσικής σίγουρα ανοίγει τους πνευματικούς ορίζοντες κάθε παιδιού και κάνει καλό σε κάθε τομέα της ζωής του.

Πηγή: med24.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης για τη δημοσίευση των σχολίων:

Είναι δυνατή η υποβολή σχολίων από τους χρήστες/επισκέπτες, ελεύθερα. Αν όμως κριθεί σκόπιμο, η συντακτική ομάδα μπορεί να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οποιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι ειρωνικό, υβριστικό ή έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν αποδέχεται, εγγυάται, ενστερνίζεται, ή υιοθετεί τις προσωπικές σκέψεις, αντιλήψεις και πληροφορίες, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αποδέχεστε αυτομάτως τους όρους χρήσης.

Εκ της συντακτικής ομάδας του pella-news.blogspot.gr.