Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Σάββατο 9 Αυγούστου 2014

Κέρδισε την ΚΠΡ ο ΠΑΟΚ (1-0) (βίντεο)

Άρεσε, ειδικά στο β΄ μέρος, ο ΠΑΟΚ του Άγγελου Αναστασιάδη, ο οποίος νίκησε (0-1) την ΚΠΡ στο Λόφτους Ρόουντ και έδειξε ότι βρίσκεται σε καλό δρόμο ενόψει των αγώνων με τη Ζίμπρου. Άτυχος ο Κωνσταντινίδης, υπέστη ρήξη έσω πλαγίου συνδέσμου.
Δεν θα μπορούσε να περιμένει καλύτερη εικόνα από την ομάδα του ο Άγγελος Αναστασιάδης λιγότερο από δύο εβδομάδες πριν το πρώτο παιχνίδι με την Ζίμπρου Κισινάου, στο πλαίσιο των πλέι οφ του Europa League. Κόντρα στην ΚΠΡ, ο ΠΑΟΚ έδειξε ότι βρίσκεται σε καλό επίπεδο, τόσο από ομαδικής, όσο και από ατομικής πλευράς. Μάλιστα, ήταν πιο παραγωγικός από οποιοδήποτε άλλο φιλικό παιχνίδι του αυτό το καλοκαίρι.

Ειδικά, στο β΄ μέρος, ο "Δικέφαλος", με μπροστάρηδες τον Μακ και τον Αθανασιάδη που είχαν άψογη συνεργασία και τον Μαντούρο πολύ καλό ως κεντρικό μέσο, δημιούργησε ευκαιρίες να πετύχει περισσότερα από ένα γκολ, που πέτυχε με τη γκέλα του Χιλ.
Πιθανόν, η βασική ενδεκάδα του χθεσινού ματς, σε διάταξη 4-3-3 (αν και δοκιμάστηκε προς το τέλος και σχήμα με τρεις στόπερ) να είναι κι αυτή που θα προτιμηθεί στα πρώτα επίσημα ματς.
Το μόνο αρνητικό ήταν ο τραυματισμός του Κωνσταντινίδη που σε ανύποπτη φάση στο β΄ μέρος, υπέστη ρήξη έσω πλαγίου συνδέσμου.

Οι συνθέσεις:

ΚΠΡ: Γκριν, Σίμπσον (67' Φίλιπς Μάτι), Κόκερ, Φέρντιναντ (57' Χιλ), Μπάρτον, Οστιν, Ράιτ Φίλιπς, Ματς, Φόρλιν (67' Χένρι), Νταν (57' Ονουόχα), Χόιλετ (57' Ζαμόρα)

ΠΑΟΚ: Γλύκος (71' Γιακουμής), Κίτσιου (46' Κωνσταντινίδης, 58΄ λ.τ. Τζιόλης), Ρατς (66' Σπυρόπουλος), Βίτορ (46΄ Σκόνδρας), Τζαβέλλας (46' Κατσικάς), Κάτσε, Μαντούρο (70' Τζανδάρης), Γκολάσα (66' Σαββίδης), Σαλπιγγίδης (66' Περέιρα), Μακ (70΄ Ποζατζίδης), Αθανασιάδης (71' Κουλούρης)

Δείτε το γκολ του ΠΑΟΚ:




Πηγή: sport24

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης για τη δημοσίευση των σχολίων:

Είναι δυνατή η υποβολή σχολίων από τους χρήστες/επισκέπτες, ελεύθερα. Αν όμως κριθεί σκόπιμο, η συντακτική ομάδα μπορεί να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οποιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι ειρωνικό, υβριστικό ή έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν αποδέχεται, εγγυάται, ενστερνίζεται, ή υιοθετεί τις προσωπικές σκέψεις, αντιλήψεις και πληροφορίες, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αποδέχεστε αυτομάτως τους όρους χρήσης.

Εκ της συντακτικής ομάδας του pella-news.blogspot.gr.