Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Κυριακή 13 Ιουλίου 2014

Με το αριστερό ο ΠΑΟΚ (Βίντεο)


Ο δικέφαλος του Βορά στο πρώτο του φετινό φιλικό παιχνίδι ηττήθηκε με 2-1 από τη σαφώς πιο έτοιμη Σταντάρ Λιέγης.

Ο τεχνικός του δικεφάλου, Άγγελος Αναστασιάδης χρησιμοποίησε δύο διαφορετικές εντεκάδες και σύνολο 20 ποδοσφαιριστές.
Ο ΠΑΟΚ ξεκίνησε με τους:  Γιακουμή, Μιγκέλ Βίτορ, Κατσικά, Σκόνδρα, Ποζατζίδη, Μαντούρο, Τζανδάρη, Κωνσταντινίδη, Πόζογλου, Μάρτενς και Παπαδόπουλο.
Στο πρώτο 45λεπτο το παιχνίδι δεν ήταν ιδιαίτερα καλό με τον ΠΑΟΚ ωστόσο να μπαίνει καλύτερα στο παιχνίδι αν και πιο ανέτοιμος. Οι Βέλγοι δεν μπορούσαν να δημιουργήσουν φάση μπροστά από την εστία του Γιακουμή όμως ένα λάθος του Βιτόρ στο 39’ έδωσε την δυνατότητα στους Βέλγους να προηγηθούν μετά από εύστοχη εκτέλεση πέναλτι.
Στην επανάληψη η ομάδα του ΠΑΟΚ παρατάχτηκε με τους: Μελίσσα, Κίτσιου, Σκόνδρα, Μαντούρο, Παναγιωτούδη, Πολύζο, Σαββίδη, Γκολάσα, Πόποβιτς, Κουλούρη, Αθανασιάδη.
Ο δικέφαλος του Βορά ήταν σαφώς καλύτερος και στο 60’ κατάφερε να ισοφαρίσει με τον Σκυδραίο, Ευθύμη Κουλούρη μετά από γύρισμα του Σαββίδη. Τα πανηγύρια όμως δεν κράτησαν για πολύ καθώς οι Βέλγοι στο 68’ έκαναν το 2-1 όπου ήταν και το τελικό αποτέλεσμα.
Ο Άγγελος Αναστασιάδης έβγαλε τα συμπεράσματα του καθώς αυτά τα παιχνίδια είναι για τους προπονητές και όχι για να βγάζουν οι οπαδοί συμπεράσματα.
Δείτε το βίντεο: 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης για τη δημοσίευση των σχολίων:

Είναι δυνατή η υποβολή σχολίων από τους χρήστες/επισκέπτες, ελεύθερα. Αν όμως κριθεί σκόπιμο, η συντακτική ομάδα μπορεί να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οποιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι ειρωνικό, υβριστικό ή έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν αποδέχεται, εγγυάται, ενστερνίζεται, ή υιοθετεί τις προσωπικές σκέψεις, αντιλήψεις και πληροφορίες, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αποδέχεστε αυτομάτως τους όρους χρήσης.

Εκ της συντακτικής ομάδας του pella-news.blogspot.gr.