Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Σάββατο 10 Δεκεμβρίου 2011

Η ΧΑΓΗ ΚΑΙ ΤΑ ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΑ ΤΗΣ ΟΡΓΗΣ ΤΩΝ ΜΑΚΕΔΟΝΩΝ!

πώς παραβιάζουν τα Σκόπια την Ενδιάμεση Συμφωνία


Ανακοίνωση Παγκόσμιας Επιτροπής Μακεδονικού Αγώνα



Η ΧΑΓΗ ΚΑΙ ΤΑ ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΑ ΤΗΣ ΟΡΓΗΣ ΤΩΝ ΜΑΚΕΔΟΝΩΝ! Πώς οι Σκοπιανοί παραβιάζουν την Ενδιάμεση Συμφωνία κατά άρθρο και πώς η Αθήνα παραβιάζει τα δικαιώματα, την ιστορία και το όνομα των μόνων και αληθινών Μακεδόνων! Των αιώνιων Ελλήνων του βορρά! Των παιδιών του Μεγάλου Αλεξάνδρου! Οργίζοντας το σπαθί του!

Μοναδικά ντοκουμέντα, που δεν εκμεταλλεύτηκαν οι Ελληνικές Κυβερνήσεις, αφήνοντας τους Πλαστογράφους ανενόχλητους να παραβιάσουν Συμφωνίες, σύμβολα, ονόματα, κανόνες, αλήθειες, ακόμη και σύνορα!

Η Π.Ε.Μ.Α. προειδοποιεί την δοτή Κυβέρνηση «Παπαδήμου» να μην αγγίξει το μέγα εθνικό θέμα, σερβίροντας συμβιβασμούς και σύνθετες ονομασίες στο τραπεζάκι της Χάγης!

Η Π.Ε.Μ.Α. καλεί σε ετοιμότητα τον Παγκόσμιο Μακεδονικό Ελληνισμό και όλους τους Έλληνες για ολική, Αλεξάνδρεια αντίσταση, σε μια τέτοια περίπτωση, τις ώρες μάλιστα που θα εορτάζονται τα 100 χρόνια από την Απελευθέρωση της Μακεδονίας μας, 1912-2012!



ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΤΗΝ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΥΠΟΥ

ΤΗΣ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟΥ ΑΓΩΝΑ

www.NOIAZOMAI.net

Με εκτίμηση

Παγκόσμια Επιτροπή

Μακεδονικού Αγώνα

noiazomai@gmail.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης για τη δημοσίευση των σχολίων:

Είναι δυνατή η υποβολή σχολίων από τους χρήστες/επισκέπτες, ελεύθερα. Αν όμως κριθεί σκόπιμο, η συντακτική ομάδα μπορεί να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οποιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι ειρωνικό, υβριστικό ή έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν αποδέχεται, εγγυάται, ενστερνίζεται, ή υιοθετεί τις προσωπικές σκέψεις, αντιλήψεις και πληροφορίες, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αποδέχεστε αυτομάτως τους όρους χρήσης.

Εκ της συντακτικής ομάδας του pella-news.blogspot.gr.