Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Τρίτη 19 Απριλίου 2011

ΕΔΕΣΣΑ: Ξανά στα γήπεδα με την ομάδα του ΠΣΑΠ ο Θοδωρής Ζαγοράκης

Περίπου τέσσερα χρόνια είχε να πατήσει χορτάρι σαν ποδοσφαιριστής ο Θοδωρής Ζαγοράκης. Ο πρόεδρος του ΠΑΟΚ και αρχηγός της Πρωταθλήτριας Ευρώπης 2004-Εθνικής Ελλάδας, αγωνίστηκε για πρώτη φορά αφότου αποσύρθηκε από την ενεργό δράση, σε φιλικό παιχνίδι της ομάδας βετεράνων του ΠΣΑΠ με αντίπαλο την αντίστοιχη του Εδεσσαϊκού, γνωρίζοντας την αποθέωση από 2.000 φιλάθλους στο Δημοτικό Στάδιο της Έδεσσας.


Παρόλο που σε αυτές τις στιγμές, το σκορ δεν έχει σημασία, διότι ο σκοπός του παιχνιδιού ήταν φιλανθρωπικός (μιας και τα έσοδα προορίζονταν για ανθρώπους της περιοχής που τα έχουν ανάγκη), η ομάδα του «Ζαγόρ» κέρδισε με 6-1. Και πως θα μπορούσε να μην γίνει αυτό άλλωστε, όταν σε αυτήν αγωνίζονταν και οι Σαργκάνης, Ξανθόπουλος, Αναστασιάδης, Καψής, Λαγωνίδης, Μπορμπόκης, Φραντζέσκος, Τζόρτζεβιτς, Σαραβάκος και Γκουλής.


Για την ιστορία. τα γκολ γκολ των ομάδων πέτυχαν...
...για τον ΠΣΑΠ, οι : Δημήτρης Σαραβάκος (2), Πέντραγκ Τζόρτζεβιτς (2), Στέφανος Μπορμπόκης και Κώστας Φραντζέσκος,
ενώ για την ομάδα του Εδεσσαϊκού το μοναδικό τέρμα σημείωσε ο Απόστολος Τσόπτσης.

Δείτε παρακάτω και το φωτορεπορτάζ του φιλανθρωπικού αγώνα, οι εικόνες του οποίου είναι μια ευγενική χορηγία από το studio PANTELIDIS στην Αριδαία και τραβηγμένες από τον έμπειρο φακό του έξ αριστερών εικονιζόμενου Γιώργου Παντελίδη, τον οποίο κι ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ.
Φ Ω Τ Ο Ρ Ε Π Ο Ρ Τ Α Ζ



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης για τη δημοσίευση των σχολίων:

Είναι δυνατή η υποβολή σχολίων από τους χρήστες/επισκέπτες, ελεύθερα. Αν όμως κριθεί σκόπιμο, η συντακτική ομάδα μπορεί να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οποιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι ειρωνικό, υβριστικό ή έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν αποδέχεται, εγγυάται, ενστερνίζεται, ή υιοθετεί τις προσωπικές σκέψεις, αντιλήψεις και πληροφορίες, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αποδέχεστε αυτομάτως τους όρους χρήσης.

Εκ της συντακτικής ομάδας του pella-news.blogspot.gr.