Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Δευτέρα 19 Οκτωβρίου 2015

Προσχώρησε στη ΝΔ ο Ιάκωβος Θεοδώσης

Την Κυριακή 18 Οκτωβρίου 2015 πραγματοποιήθηκε επίσκεψη του Προέδρου της Νέας Δημοκρατίας κ. Ευάγγελου Μεϊμαράκη στην Έδεσσα, με την ευκαιρία της 103ης επετείου της Απελευθέρωσης της πόλης.


Στο πλαίσιο των επαφών του αρχηγού της Αξιωματικής αντιπολίτευσης, οριστικοποιήθηκε και η προσχώρηση του πολιτευτή Πέλλας κ. Ιάκωβου Θεοδώση, στο κόμμα της Νέας Δημοκρατίας, ο οποίος πρόσφατα παραιτήθηκε από το Ποτάμι.

Σημειώνεται, πως βασικοί λόγοι αποχώρησης του κ. Ιάκωβου Θεοδώση στις 15-10-2015, ήταν η έλλειψη δημοκρατίας και οι θέσεις του Ποταμιού στα Εθνικά θέματα και κυρίως στο θέμα της ονομασίας των Σκοπίων, μιας και παραβιάζουν τις Εθνικές κόκκινες γραμμές.

Εναντιθέση με την Νέα Δημοκρατία, με την οποία ο κ. Θεοδώσης έχει ταύτιση απόψεων, ιδιαίτερα μετά την δυναμική τοποθέτηση του Προέδρου της Νέας Δημοκρατίας κ. Ευάγγελου Μεϊμαράκη απ'το βήμα της Βουλής στις 16-10-2015, που σε αυστηρό τόνο ανάφερε πως: "η Μακεδονία είναι Ελληνική, τα ζητήματα αυτά τα έχουμε λύσει" και απευθυνόμενος προς τον Υπ.Εξ.κ. Νίκο Κοτζιά τόνισε: "να μην τολμήσετε να σκεφτείτε να κάνετε βήμα πίσω"!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης για τη δημοσίευση των σχολίων:

Είναι δυνατή η υποβολή σχολίων από τους χρήστες/επισκέπτες, ελεύθερα. Αν όμως κριθεί σκόπιμο, η συντακτική ομάδα μπορεί να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οποιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι ειρωνικό, υβριστικό ή έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν αποδέχεται, εγγυάται, ενστερνίζεται, ή υιοθετεί τις προσωπικές σκέψεις, αντιλήψεις και πληροφορίες, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αποδέχεστε αυτομάτως τους όρους χρήσης.

Εκ της συντακτικής ομάδας του pella-news.blogspot.gr.