Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Δευτέρα 9 Μαρτίου 2015

"Ασημένιος" ο Μάστορας στο Ευρωπαϊκό κλειστού στίβου

Την κορυφαία επιτυχία της καριέρας του πανηγύρισε στο Ευρωπαϊκό κλειστού στίβου ο Αντώνης Μάστορας συνεχίζοντας την παράδοση των Ελλήνων του ύψους.


Ο αθλητής του Γιώργου Πομάσκι έκανε ατομικό ρεκόρ στον τελικό της Κυριακής και υπερβαίνοντας με τη δεύτερη προσπάθεια τα 2μ31 κατέλαβε τη δεύτερη θέση στο βάθρο των μεταλλίων.

Μολονότι ο αγώνας δεν άρχισε με τις καλύτερες προϋποθέσεις για τον Μάστορα, καθώς χρειάστηκε δύο άλματα για να περάσει πάνω από τα 2μ19, στη συνέχεια ξεπέρασε τον εαυτό του. Άφησε πίσω τα 2μ24 με την πρώτη προσπάθεια και έκανε με την τρίτη τα 2μ28. Το μετάλλιο κρίθηκε στα 2μ31, το οποίο πέρασαν μόνο τρεις φιναλίστ.

Μεταξύ αυτών και ο Έλληνας, ο οποίος έμεινε εκεί, έχοντας τρεις άκυρες στα 2μ34 και κρέμασε στο στήθος του το αργυρό μετάλλιο, καθώς είχε τα ίδια άλματα με τον Ιταλό Σιλβάνο Κεζάνι.

"Θέλησα να κάνω χαρούμενους τους Έλληνες. Στεναχωρήθηκα που δεν πήρα το χρυσό, νιώθω τιμή όμως που ανέβηκα στο βάθρο.

Φάνηκε η σκληρή προπόνηση και η δουλειά που κάναμε όλο αυτό το διάστημα. Είμαι χαρούμενος και ευτυχισμένος και χαρίζω αυτό το μετάλλιο στον προπονητή μου Γιώργο Πομάσκι", είπε μετά το τέλος του αγώνα ο Αντώνης Μάστορας.


πηγή: contra.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης για τη δημοσίευση των σχολίων:

Είναι δυνατή η υποβολή σχολίων από τους χρήστες/επισκέπτες, ελεύθερα. Αν όμως κριθεί σκόπιμο, η συντακτική ομάδα μπορεί να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οποιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι ειρωνικό, υβριστικό ή έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν αποδέχεται, εγγυάται, ενστερνίζεται, ή υιοθετεί τις προσωπικές σκέψεις, αντιλήψεις και πληροφορίες, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αποδέχεστε αυτομάτως τους όρους χρήσης.

Εκ της συντακτικής ομάδας του pella-news.blogspot.gr.