Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Δευτέρα 9 Φεβρουαρίου 2015

ΠΑΟΚ-Ολυμπιακός 0-0

Ο Ολυμπιακός ήταν καλύτερος στην Τούμπα, απείλησε περισσότερο τον "επιφυλακτικό" ΠΑΟΚ και το 0-0 τον κρατάει στο +8 από τον Δικέφαλο. Η ισοπαλία άρεσε και στον ΠΑΟ που μείωσε τη διαφορά από τον πρωτοπόρο και σκαρφάλωσε στη 2η θέση.


Αλώβητος έφυγε από την Τούμπα ο Ολυμπιακός. Ήταν καλύτερος, έπαιξε πιο συγκροτημένα, έχασε ευκαιρίες, απέναντι σε έναν επιφυλακτικό ΠΑΟΚ, αλλά αποδείχθηκε και άσφαιρος. Το 0-0 δείχνει ότι αυτό το ντέρμπι θα μας μείνει αξέχαστο, παρόλα αυτά οι "ερυθρόλευκοι" κρατάνε το +8 από τον ΠΑΟΚ και έχουν, πλέον, σαν βασικό ανταγωνιστή του τίτλου, τον Παναθηναϊκό, ο οποίος σκαρφάλωσε στην 2η θέση και παρακολουθεί από τους -6 βαθμούς.

Ο θόρυβος που γίνεται πάντα πριν από ένα τέτοιο παιχνίδι είναι μεγαλύτερος από την τελική του εξέλιξη. Τηρουμένων των αναλογιών, η Τούμπα ... κάθισε φρόνιμα, όλα κύλησαν καλά και όταν ο (καλός) Γιάχος σφύριξε στο 95' τη λήξη, κανείς δεν έφευγε στενοχωρημένος, έστω κι αν κανείς δεν πανηγύρισε.

Ο Ολυμπιακός, που ήταν η καλύτερη -σε γενικές γραμμές- ομάδα, στο γήπεδο, πήρε με άνεση το αποτέλεσμα που τον κρατάει στην κορυφή σε απόσταση ασφαλείας. Κι αν κάποιοι άξιζαν να νικήσουν την Κυριακή το βράδυ, ήταν σίγουρα οι "ερυθρόλευκοι". Αυτοί δημιούργησαν, αυτοί έχασαν τις περισσότερες ευκαιρίες, αυτοί θα μπορούσαν να είχαν σκοράρει.

Ο ΠΑΟΚ δεν ... έχασε. Σιγά το κατόρθωμα θα πείτε. Νομίζουμε, πάντως, ότι στη δεδομένη χρονική στιγμή με την αγωνιστική κρίση που διέρχεται ο Δικέφαλος, ουδείς θα μπορούσε να έχει μεγαλύτερες απαιτήσεις. Ο Δικέφαλος φρόντισε περισσότερο να μην "εκτεθεί" από το να παίξει σαν γηπεδούχος που είχε απόλυτη ανάγκη των τριών βαθμών.

Σε μια χρονιά που στην Θεσσαλονίκη ονειρεύτηκαν πιο πολύ από ποτέ τα τελευταία χρόνια τον τίτλο, θα τους μείνει ότι δεν έχασαν από τον Ολυμπιακό. Νίκησαν στο Καραϊσκάκης, ήρθαν ισόπαλοι στην Τούμπα...

Οι συνθέσεις:

ΠΑΟΚ(Αναστασιάδης): Ιτάνζ, Σκόνδρας, Ρικάρντο Κόστα, Βίτρο, Ρατς, Κάτσε, Νομπόα, Μακ, Περέιρα (84 Παπαδόπουλος), Σαλπιγγίδης, Αθανασιάδης

Ολυμπιακός (Περέιρα): Ρομπέρτο, Ελαμπντελαουί, Σαντάνα, Σιόβας, Μαζουακού, Κασάμι (73 Μιλιβόγεβιτς), Μανιάτης, Ντομίνγκες (73 Φορτούνης) , Ντοσεβ (90' Ντουρμάζ)ί, Αφελάι, Μήτρογλου


πηγή: sport24.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης για τη δημοσίευση των σχολίων:

Είναι δυνατή η υποβολή σχολίων από τους χρήστες/επισκέπτες, ελεύθερα. Αν όμως κριθεί σκόπιμο, η συντακτική ομάδα μπορεί να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οποιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι ειρωνικό, υβριστικό ή έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν αποδέχεται, εγγυάται, ενστερνίζεται, ή υιοθετεί τις προσωπικές σκέψεις, αντιλήψεις και πληροφορίες, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αποδέχεστε αυτομάτως τους όρους χρήσης.

Εκ της συντακτικής ομάδας του pella-news.blogspot.gr.