Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Πέμπτη 8 Ιανουαρίου 2015

Σε εκλογές η Μπαρτσελόνα!

Η κρίση που ταλανίζει την Μπαρτσελόνα, οδηγεί τον Τζουζέπ Μπαρτομέου να προκηρύξει εκλογές για το τέλος της σεζόν. Νέα δημοσιεύματα για Μέσι και Τσέλσι.


Η Μπαρτσελόνα από τα αποδυτήρια μέχρι την κεφαλή του ποδοσφαιρικού τμήματος της είναι ένα καζάνι που βράζει αυτή την περίοδο, με τον πρόεδρό της, Τζουζέπ Μπαρτομέου, να προκηρύσσει μέσα από συνέντευξη Τύπου εκλογές για τον Ιούνιο του 2015.

"Θα ήθελα να τελειώσω τη θητεία μου, πρέπει να ολοκληρώνονται οι θητείες, αλλά αυτή η ένταση είναι δυσανάλογη και δεν ανταποκρίνεται στην πραγματικότητα. Ο Λουίς Ενρίκε είναι επαρκής για να ηγηθεί του πρότζεκτ.", δήλωσε ο Τζουζέπ Μπαρτομέου που θα είναι υποψήφιος και σε αυτή την εκλογική διαδικασία.

Πιθανοί υποψήφιοι για τον προεδρικό θώκο των "μπλαουγράνα" πέρα από τον Μπαρτομέου είναι ο Τζουάν Λαπόρτα (πρώην πρόεδρος της Μπαρτσελόνα), ο Αγκουστί Μπενεντίτο και ο Τόνι Φρέισα ενώ άγνωστες είναι οι προθέσεις του Βίκτορ Φοντ.

Εν τω μεταξύ ο πρόσφατα αποχωρήσας, Άντονι Θουμπιθαρέτα, αποχαιρέτισε όλους τους ποδοσφαιριστές της Μπαρτσελόνα έναν προς έναν, ενώ είχε και μία συνάντηση λίγων λεπτών με τον αρχηγό της ομάδας, Τσάβι. Ο ίδιος ο Λουίς Ενρίκε χαρακτήρισε την αποχώρηση του Θουμπιθαρέτα, ως μία "είδηση λυπηρή".


πηγή: sport24.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης για τη δημοσίευση των σχολίων:

Είναι δυνατή η υποβολή σχολίων από τους χρήστες/επισκέπτες, ελεύθερα. Αν όμως κριθεί σκόπιμο, η συντακτική ομάδα μπορεί να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οποιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι ειρωνικό, υβριστικό ή έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν αποδέχεται, εγγυάται, ενστερνίζεται, ή υιοθετεί τις προσωπικές σκέψεις, αντιλήψεις και πληροφορίες, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αποδέχεστε αυτομάτως τους όρους χρήσης.

Εκ της συντακτικής ομάδας του pella-news.blogspot.gr.