Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Δευτέρα 26 Ιανουαρίου 2015

Κρέμασε τα παπούτσια του ο Ρικέλμε

Τέλος στην σπουδαία καριέρα του έβαλε ο Χουάν Ρομάν Ρικέλμε, ανακοινώνοντας την απόφασή του σε συνέντευξη που παραχώρησε.


Το «τελευταίο δεκάρι» μίλησε στο «sportscenter» ανακοινώνοντας το φινάλε της ποδοσφαιρικής του καριέρας. Στα 36 του χρόνια πλέον, ο 36χρονος Αργεντινός αποχωρεί από την ενεργό δράση με 3 Copa Libertadores, 1 διηπειρωτικό, 5 πρωταθλήματα Αργεντινής (4 Απερτούρα, 1 Κλαουσούρα), 1 Recopa Sudamericana, 1 Κύπελλο Αργεντινής και ένα Κύπελλο Ιντερτότο.

Στην καριέρα του 22ετή καριέρα του, ο Ρικέλμε αγωνίστηκε στη Μπόκα Τζούνιορς (1996-2002, 2007 & 2008-2014), Μπαρτσελόνα (2002-2003), στη Βιγιαρεάλ (2003-2007) και στην Αρχεντίνος Τζούνιορς (2014).


πηγή: gazzetta.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης για τη δημοσίευση των σχολίων:

Είναι δυνατή η υποβολή σχολίων από τους χρήστες/επισκέπτες, ελεύθερα. Αν όμως κριθεί σκόπιμο, η συντακτική ομάδα μπορεί να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οποιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι ειρωνικό, υβριστικό ή έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν αποδέχεται, εγγυάται, ενστερνίζεται, ή υιοθετεί τις προσωπικές σκέψεις, αντιλήψεις και πληροφορίες, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αποδέχεστε αυτομάτως τους όρους χρήσης.

Εκ της συντακτικής ομάδας του pella-news.blogspot.gr.