Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Πέμπτη 4 Δεκεμβρίου 2014

Στον ΠΑΟΚ ο Παπαγιαννόπουλος

Στην πρώτη του μεταγραφή ενόψει της μεταγραφικής περίοδος του Ιανουαρίου προχώρησε ο ΠΑΟΚ που απέκτησε τον 24χρονο Σωτήρη Παπαγιαννόπουλο ο οποίος δοκιμαζόταν το τελευταίο διάστημα την ομάδα της Θεσσαλονίκης.


Στην απόκτηση του Σωτήρη Παπαγιαννόπουλου ο οποίος δοκιμαζόταν εδώ και δεκαπέντε μέρες περίπου προχώρησε ο ΠΑΟΚ. Ο 24χρονος αμυντικός έπεισε για τις δυνατότητες του τον Άγγελο Αναστασιάδη και την Πέμπτη υπέγραψε τριετές συμβόλαιο συνεργασίας με την ομάδα της Θεσσαλονίκης.

Στις πρώτες του δηλώσεις ευχαρίστησε τους ανθρώπους του ΠΑΟΚ ενώ τόνισε ότι η μεταγραφή του στον ΠΑΟΚ αποτελεί το μεγαλύτερο βήμα της καριέρας του.

Η σχετική ανακοίνωση αναφέρει:

"Μετά την άκρως επιτυχημένη δοκιμή του στις προπονήσεις τησ ομάδας, ο Σωτήρης Παπαγιαννόπουλος υπέγραψε σήμερα το συμβόλαιό του με την ΠΑΕ ΠΑΟΚ που θα τον κρατήσει στην Τούμπα τα επόμενα 3 χρόνια!

Ο πρώην αμυντικός της Ασιρίσκα υπέγραψε συμβόλαιο με ισχύ από 1/1/2015 ως την 31/12/2017. Ο Σωτήρης Παπαγιαννόπουλος είναι γεννημένος στις 5 Σεπτεμβρίου 1990 στη Στοκχόλμη και έχει αγωνιστεί σε AFC United,Acropolis και Assyriska FF πριν μετακομίσει πλέον στη Θεσσαλονίκη.

Μετά την υπογραφή των συμβολαίων ο ύψους 1,90 αμυντικός δήλωσε:

“Είμαι ευτυχισμένος για τη μεταγραφή μου, που αποτελεί το μεγαλύτερο βήμα στην καριέρα μου. Ευχαριστώ τους ανθρώπους του ΠΑΟΚ που ενδιαφέρθηκαν για μένα και ολοκλήρωσαν τη μεταγραφή, δίνοντάς μου το δικαίωμα να τους δικαιώσω μέσα από σκληρή δουλειά στο υψηλό επίπεδο που μου προσφέρει πλέον ο ΠΑΟΚ. Προτιμώ να μην πω περισσότερα πράγματα μέχρι ο κόσμος να δει και να εκτιμήσει το τι έχω να δώσω μέσα στο γήπεδο”".


πηγή: sport24.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης για τη δημοσίευση των σχολίων:

Είναι δυνατή η υποβολή σχολίων από τους χρήστες/επισκέπτες, ελεύθερα. Αν όμως κριθεί σκόπιμο, η συντακτική ομάδα μπορεί να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οποιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι ειρωνικό, υβριστικό ή έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν αποδέχεται, εγγυάται, ενστερνίζεται, ή υιοθετεί τις προσωπικές σκέψεις, αντιλήψεις και πληροφορίες, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αποδέχεστε αυτομάτως τους όρους χρήσης.

Εκ της συντακτικής ομάδας του pella-news.blogspot.gr.