Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Πέμπτη 4 Δεκεμβρίου 2014

Η ΑΕΚ έντυσε προσφυγικά χωριά στο Μπουρούντι (βίντεο)

Σε μια άκρως αξιέπαινη ενέργεια προέβη πριν από λίγους μήνες η ΠΑΕ ΑΕΚ.

Οι «κιτρινόμαυροι» απέστειλαν κατόπιν αιτήματος της «Συμβολής», μιας ομάδας ανθρώπων που δημιουργήθηκε με σκοπό να συμβάλλει στην εκπαίδευση των παιδιών της Αφρικανικής Ηπείρου, αθλητικό υλικό με το οποίο ντύθηκαν δύο ομάδες προσφυγικών χωριών στο Μπουρούντι της Αφρικής.


Η «Συμβολή», μάλιστα, τράβηξε φωτογραφίες αλλά και βίντεο από τον αγώνα των δύο ομάδων, που φορούσαν τις δύο εμφανίσεις της Ένωσης, με το Ελληνικό Ορθόδοξο Πατριαρχείο των Αφρικανικών Χωρών να στέλνει και ευχαριστήρια ανακοίνωση.

Αναλυτικά η ενημέρωση της ΠΑΕ ΑΕΚ.

«H ΠΑΕ ΑΕΚ πριν λίγους μήνες απέστειλε αθλητικό υλικό σε χωριά προσφύγων στο Μπουρούντι της Αφρικής κατόπιν αιτήματος της «Συμβολής» μιας ομάδας ανθρώπων που δημιουργήθηκε με σκοπό να συμβάλλει στην εκπαίδευση των παιδιών της Αφρικανικής Ηπείρου.

Περισσότερο από το 60% των παιδιών της Αφρικής είναι αναλφάβητα, γιατί οι οικογένειές τους δεν έχουν την δυνατότητα να «σηκώσουν» το οικονομικό βάρος αφού ακόμα και η δημόσια εκπαίδευση δεν είναι δωρεάν.

Κάθε παιδί σε όλα τα μέρη του κόσμου έχει δικαιώμα στην εκπαίδευση, την παιδεία, τον αθλητισμό γι αυτό και η ΠΑΕ ΑΕΚ προσέφερε τις κιτρινόμαυρες εμφανίσεις ντύνοντας τα παιδιά δύο ομάδων που έζησαν πολύ όμορφες στιγμές χαράς έστω και για λίγες ώρες.

Επισυνάπτουμε την ευχαριστήρια επιστολή που λάβαμε από το Ελληνικό Ορθόδοξο Πατριαρχείο των Αφρικανικών Χωρών ενώ μπορείτε να δείτε και το σχετικό βίντεο της «Συμβολής» που καταγράφει εικόνες από τον ποδοσφαιρικό αγώνα των παιδιών υπό τον ήχο του Υμνου της ΑΕΚ!





πηγή: sentragoal.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης για τη δημοσίευση των σχολίων:

Είναι δυνατή η υποβολή σχολίων από τους χρήστες/επισκέπτες, ελεύθερα. Αν όμως κριθεί σκόπιμο, η συντακτική ομάδα μπορεί να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οποιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι ειρωνικό, υβριστικό ή έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν αποδέχεται, εγγυάται, ενστερνίζεται, ή υιοθετεί τις προσωπικές σκέψεις, αντιλήψεις και πληροφορίες, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αποδέχεστε αυτομάτως τους όρους χρήσης.

Εκ της συντακτικής ομάδας του pella-news.blogspot.gr.