Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Κυριακή 16 Νοεμβρίου 2014

Έκλεισε... την Λάρισα ο Πλεξίδας!

Απίστευτο και όμως ελληνικό! Η ιστορική ΑΕΛ του ενός πρωταθλήματος και των δύο κυπέλλων Ελλάδος έγινε έρμαιο στα χέρια του Βαγγέλη Πλεξίδα που αποφάσισε την επ' αόριστον «αναστολή λειτουργίας» της ΠΑΕ!


Όλα τα είχαμε δει στο ελληνικό ποδόσφαιρο, αλλά πρόεδρο να αποφασίζει την επ' αόριστον διακοπή λειτουργίας της ίδιας του της ομάδας όχι! Το ζήσαμε και αυτό πλέον όμως, μετά την ανακοίνωση που εξέδωσε η ΠΑΕ ΑΕΛ, μέσω της οποίος ανακοινώνει αυτό που προείπαμε!

Ο πρόεδρος της ιστορικής ομάδας της Θεσσαλίας, Βαγγέλης Πλεξίδας σαν να πρόκειται για ένα... παιχνιδάκι στα χέρια του, προχώρησε σε αυτή την απόφαση μετά τα τελευταία γεγονότα με τους οργανωμένους οπαδούς της ομάδας να σηκώνουν πανό κατά του ισχυρού άντρα της ΠΑΕ.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Μετά τα τελευταία γεγονότα η Διοίκηση της ΠΑΕ ΑΕΛ αποφασίζει την επ' αόριστον διακοπή των προπονήσεων της ανδρικής ομάδας και της ομάδας νέων ποδοσφαίρου της ΑΕΛ καθώς και την επ' αόριστον διακοπή λειτουργίας των γραφείων της ΠΑΕ.


πηγή: gazzetta.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης για τη δημοσίευση των σχολίων:

Είναι δυνατή η υποβολή σχολίων από τους χρήστες/επισκέπτες, ελεύθερα. Αν όμως κριθεί σκόπιμο, η συντακτική ομάδα μπορεί να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οποιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι ειρωνικό, υβριστικό ή έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν αποδέχεται, εγγυάται, ενστερνίζεται, ή υιοθετεί τις προσωπικές σκέψεις, αντιλήψεις και πληροφορίες, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αποδέχεστε αυτομάτως τους όρους χρήσης.

Εκ της συντακτικής ομάδας του pella-news.blogspot.gr.