Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Σάββατο 25 Οκτωβρίου 2014

Στη Ρεάλ το Clasico

Η Ρεάλ βρέθηκε να χάνει στην Μαδρίτη από το γκολ του Νεϊμάρ, αλλά νίκησε 3-1 την Μπαρτσελόνα με σκόρερς τους Κρ.Ρονάλντο, Πέπε και Μπενζεμά, έτσι πλησίασε στον βαθμό τους "μπλαουγκράνα".


H Ρεάλ Μαδρίτης ήταν μεγάλη νικήτρια του ισπανικού ντέρμπι, καθώς με ανατροπή επικράτησε με 3-1 της Μπαρτσελόνα στο "Σαντιάγο Μπερναμπέου", την υποχρέωσε έτσι στην πρώτη της ήττα και την πλησίασε στον έναν βαθμό.

Ο Νεϊμάρ μόλις στο 4' άνοιξε το σκορ για τους Καταλανούς, ενώ Κριστιάνο Ρονάλντο (με πέναλτι και έφτασε τα 16 τέρματα σε 9 ματς!), Πέπε και Μπενζεμά πέτυχαν τα γκολ της "βασίλισσας", τα πρώτα που δέχεται ο Κλαούντιο Μπράβο και η Μπαρτσελόνα φέτος στο πρωτάθλημα.

Οι γηπεδούχοι είχαν καλύτερη απόδοση και πήραν δίκαια τη νίκη, με τον Ίσκο να κάνει καλό ματς και να καλύπτει το κενό του Μπέιλ (μαζί με τον Χάμες), ενώ η επιλογή του Λουίς Ενρίκε να βάλει αριστερό μπακ τον Ματιέ αντί του Τζόρντι Άλμπα, ίσως και τον Τσάβι στο κέντρο αντί του Ράκιτιτς, όπως αποδείχθηκε δεν ήταν και πολύ σωστή.

Στο ντεμπούτο του Λουίς Σουάρες φάνηκε ανέτοιμος, έκανε πάντως δύο πάσες από δεξιά που έφερε η πρώτο το 0-1 και η δεύτερη λίγο έλειψε να φέρει το 0-2.

Οι συνθέσεις

ΡΕΑΛ: Κασίγιας, Καρβαχάλ, Πέπε, Σέρχιο Ράμος, Μαρσέλο, Μόντριτς (89' Αρμπελόα), Κρόος, Χάμες Ροντρίγκες, Ίσκο (84' Ιγιαραμέντι), Κριστιάνο Ρονάλντο, Μπενζεμά (87' Κεντίρα).

ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ: Μπράβο, Ντάνι Άλβες, Πικέ, Μαστσεράνο, Ματιέ, Μπουσκέτς, Τσάβι (60' Ράκιτιτς), Ινιέστα (72' Σέρτζι Ρομπέρτο), Λουίς Σουάρες (69' Πέδρο), Νεϊμάρ, Μέσι.

Πηγή: sport24.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης για τη δημοσίευση των σχολίων:

Είναι δυνατή η υποβολή σχολίων από τους χρήστες/επισκέπτες, ελεύθερα. Αν όμως κριθεί σκόπιμο, η συντακτική ομάδα μπορεί να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οποιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι ειρωνικό, υβριστικό ή έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν αποδέχεται, εγγυάται, ενστερνίζεται, ή υιοθετεί τις προσωπικές σκέψεις, αντιλήψεις και πληροφορίες, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αποδέχεστε αυτομάτως τους όρους χρήσης.

Εκ της συντακτικής ομάδας του pella-news.blogspot.gr.