Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Πέμπτη 9 Οκτωβρίου 2014

Συνελήφθη ο Μισούνοφ

Ο παλαίμαχος μπασκεμπολίστας του Άρη Μιχάλης Μισούνοφ συνελήφθη το μεσημέρι της Τετάρτης στη Θεσσαλονίκη από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφάλειας Κιλκίς καθώς στην κατοχή του βρέθηκαν 1,5 κιλό χασίς σε μορφή σοκολάτας και μια δίοπτρα όπλου.


Ο πρώην μπασκεμπολίστας εντοπίσθηκε στη Θεσσαλονίκη ενώ πριν από τον επικείμενο αστυνομικό έλεγχο, άφησε στο έδαφος μία σακούλα με δύο γυάλινα βάζα που περιείχαν κατεργασμένη κάνναβη σε μορφή σοκολάτας συνολικού βάρους 1.655 γραμμαρίων και στη συνέχεια απομακρύνθηκε.

Επιπλέον, στην κατοχή του 50χρονου και σε έρευνα στην οικία του, παρουσία δικαστικού λειτουργού, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν 3 κινητά τηλέφωνα, 13 πακέτα τσιγάρων, τα οποία δεν έφεραν την ταινία ειδικού φόρου κατανάλωσης και δεν είχαν καταβληθεί για αυτά οι αναλογούντες δασμοί, καθώς και ένα σκοπευτικό εξάρτημα όπλου.

Ο 50χρονος Ελληνο-σκοπιανός πρώην αθλητής οδηγήθηκε στην Εισαγγελέα Πρωτοδικών Θεσσαλονίκης όπου του ασκήθηκε δίωξη σε μορφή κακουργήματος για κατοχή ναρκωτικών, κατοχή εξαρτήματος όπλου και κατοχή παράνομων τσιγάρων.

Μετά τη δίωξη οδηγήθηκε στην Ε’ Ειδική Ανακρίτρια από όπου πήρε προθεσμία για να απολογηθεί αύριο. Υπενθυμίζεται πως ο πρώην μπασκεμπολίστας είχε απασχολήσει τις αρχές και στο παρελθόν καθώς είχε συλληφθεί και τον Ιούλιο του 2004 μαζί με συνεργούς του από την Ασφάλεια Αττικής στο Π. Φάληρο.

Τότε είχε κατηγορηθεί και καταδικαστεί για απάτη με πλαστές πιστωτικές κάρτες, τις οποίες εξέδιδαν  αποσπώντας μεγάλα χρηματικά ποσά από τράπεζες. Στην κατοχή τους είχαν βρεθεί 30 πλαστές πιστωτικές κάρτες, ναρκωτικά και 10.000 ευρώ.

Επίσης, συνελήφθη στις 8 Σεπτεμβρίου 2009 στη Θεσσαλονίκη επειδή είχαν εντοπισθεί στη κατοχή του δύο αντιαρματικές ρουκέτες, όπλα και δεκάδες πλαστά έγγραφα, σφραγίδες και ταυτότητες.

Πηγή: voria.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης για τη δημοσίευση των σχολίων:

Είναι δυνατή η υποβολή σχολίων από τους χρήστες/επισκέπτες, ελεύθερα. Αν όμως κριθεί σκόπιμο, η συντακτική ομάδα μπορεί να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οποιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι ειρωνικό, υβριστικό ή έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν αποδέχεται, εγγυάται, ενστερνίζεται, ή υιοθετεί τις προσωπικές σκέψεις, αντιλήψεις και πληροφορίες, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αποδέχεστε αυτομάτως τους όρους χρήσης.

Εκ της συντακτικής ομάδας του pella-news.blogspot.gr.