Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Παρασκευή 3 Οκτωβρίου 2014

Γκινγκάμπ - ΠΑΟΚ 2-0

Πολλά προβλήματα έβγαλε στη Γαλλία ο ΠΑΟΚ που δεν θύμισε τις πρόσφατες εμφανίσεις του σε πρωτάθλημα και Γιουρόπα Λιγκ και ηττήθηκε (2-0) από την Γκινγκάμπ.


Οι γηπεδούχοι ήταν καλύτεροι σε όλο το ματς και στο πρώτο ημίχρονο απείλησαν ουκ ολίγες φορές, κάνοντας το γκολ να μοιάζει με... θέμα χρόνου. Και έτσι ήταν. Οι Γάλλοι με δύο γρήγορα γκολ του Μαρβό στις αρχές του δεύτερου μέρους (47', 50') πήραν κεφάλι στο σκορ και κράτησαν το υπέρ τους 2-0 μέχρι το φινάλε του παιχνιδιού.

Βέβαια, ο ΠΑΟΚ δεν έχασε το... τρένο της πρόκρισης με αυτήν την ήττα, έχασε όμως μια μεγάλη ευκαιρία να ξεκαθαρίσει από νωρίς μαζί με την Φιορεντίνα ποιοι είναι τα φαβορί του ομίλου. Οι «βιόλα» επιβλήθηκαν της Ντιναμό Μινσκ (3-0) εκτός έδρας και βρίσκονται μόνοι πρώτοι στη βαθμολογία του ομίλου.

Αποκομμένος από το υπόλοιπο παιχνίδι του «Δικεφάλου» ο Ρόμπερτ Μακ που έδειξε να είναι... έξω από τα νερά του στα πρώτα 45', αντικαταστάθηκε νωρίς και η απουσία του ήταν εμφανής.

Το ματς:

Νωθρός και κάπως... μουδιασμένος ήταν ο ΠΑΟΚ στο πρώτο μέρος. Ο «Δικέφαλος του Βορρά» είχε ανούσια κατοχή στο πρώτο εικοσάλεπτο, πριν τον επιθετικό μονόλογο της Γκινγκάμπ. Οι Γάλλοι απείλησαν ουσιαστικά στο 21' με τον Γκοβί ολομόναχο από το σημείο του πέναλτι να σημαδεύει το δοκάρι του Γλύκου! Ο Έλληνας πορτιέρο φώναξε «παρών» στο σουτ του ίδιου παίκτη στο 32', αλλά και σε εκείνο του Πιέ στο 37'. Είχε προηγηθεί η προβολή του Σβαρτζ (29') που πέρασε άουτ.

Έτσι, οι δύο ομάδες πήγαν στα αποδυτήρια με το 0-0 και το σύνολο του Αναστασιάδη κλήθηκε να αλλάξει τα δεδομένα της αναμέτρησης στην επανάληψη.

Δεν τα κατάφερε όμως... Με το «καλημέρα» του δεύτερου μέρους, η Γκινγκάμπ έβαλε δύο γκολ και πήρε ισχυρό προβάδισμα. Στο 47' ο Μαρβό πήρε το «ριμπάουντ» από την απόκρουση του Γλύκου στο σουτ του Σβαρτζ και με δυνατό διαγώνιο σουτ έκανε το 1-0. Ο ίδιος παίκτης διπλασίασε τα προσωπικά του τέρματα αλλά και τον δείκτη του σκορ με αριστοτεχνική εκτέλεση φάουλ (2-0, 50').

Στη συνέχεια, ο ΠΑΟΚ έμοιαζε «χαμένος», ήταν επιρρεπής στο εύκολο λάθος και δεν κατάφερε να ξαναμπεί στο παιχνίδι, ούτε να διεκδικήσει με αξιώσεις κάτι θετικό, παρά τις αλχημείες του Έλληνα προπονητή του που έπαιξε με τρεις αμυντικούς το τελευταίο τέταρτο.

Οι συνθέσεις:

Γκινγκάμπ: Λεσλ, Γιάκομπσεν, Σορμπόν, Κερμπράτ, Λεβέκ, Σανκαρέ, Μποβό, Γκοβί, Πιέ (Γιαταμπαρέ 55'), Σβαρτζ (Μαντάν 73'), Μαρβό (Ζιρές 78').

ΠΑΟΚ: Γλύκος, Σκόνδρας (Γκολάσα 75'), Κατσικάς, Ρατς, Βίτορ, Τζιόλης (Μάρτενς 55'), Μακ (Παπαδόπουλος 62'), Κάτσε, Τσανδάρης, Σαλπιγγίδης, Αθανασιάδης.

Πηγή: coppa.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης για τη δημοσίευση των σχολίων:

Είναι δυνατή η υποβολή σχολίων από τους χρήστες/επισκέπτες, ελεύθερα. Αν όμως κριθεί σκόπιμο, η συντακτική ομάδα μπορεί να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οποιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι ειρωνικό, υβριστικό ή έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν αποδέχεται, εγγυάται, ενστερνίζεται, ή υιοθετεί τις προσωπικές σκέψεις, αντιλήψεις και πληροφορίες, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αποδέχεστε αυτομάτως τους όρους χρήσης.

Εκ της συντακτικής ομάδας του pella-news.blogspot.gr.