Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Κυριακή 12 Οκτωβρίου 2014

Ηττήθηκαν 10-0 οι νέοι

Απίστευτη ήττα της Εθνικής Νέων, που έπαιζε με 10 παίκτες. Για κατάρευση μίλησε ο Τζαλακώστας...
Μία από τις πιο βαριές ήττες στην ιστορία των Εθνικών ομάδων, έστω και αν πρόκειται για φιλικό παιχνίδι, γνώρισε η Νέων από την Ελβετία.


Συγκεκριμένα, η ομάδα του Βασίλης Τζαλακώστα έχασε 10-0 από την Ελβετία στο δεύτερο και τελευταίο φιλικό παιχνίδι της, παίζοντας με παίκτη λιγότερο από το 38' λόγω της αποβολής του Βατουσιάδη...

Τα γκολ των γηπεδούχων σημείωσανοι Τράσελ (17΄ , 57΄), Τουρκές (21΄ πέν., 45΄+2), Ζακάρια (30΄), Μπιτίκι (33΄), Χούνζικερ (48΄, 61΄) και Ομπερλίν (75΄, 78΄), ενώ η Εθνική είχε μόνο ένα δοκάρι με τον Γιαλαμίδη στο 54'.

Μετά το τέλος του αγώνα, ο προπονητής της ομάδας, μίλησε με σκληρά λόγια, δείχνοντας την μεγάλη απογοήτευσή του.

«Όπως στο προηγούμενο ματς, έτσι και στο σημερινό ξεκινήσαμε νωθρά, με τη διαφορά ότι τώρα το πληρώσαμε, καθώς δεχθήκαμε γκολ σχεδόν σε κάθε επίθεση των αντιπάλων. Με το 5-0 στη ημίχρονο και το αριθμητικό μειονέκτημα επήλθε η κατάρρευση στο δεύτερο 45άλεπτο.

Είχαμε απαράδεκτη αγωνιστική συμπεριφορά και έλλειψη πειθαρχίας. Οφείλουμε να αλλάξουμε νοοτροπία σε όλους τους τομείς αν θέλουμε να βελτιωθούμε. Ελπίζω η ήττα αυτή να γίνει ένα καλό μάθημα για όλους».

Οι συνθέσεις:

ΕΛΒΕΤΙΑ: Χόφερ, Νγκουγέν (66΄ Γκαρσία), Μπιτίκι, Ελβέντι, Ζακάρια, Χούνζικερ (79΄ Ίτεν), Κούρσνερ, Ντομίνγκες (46΄ Παλιούκα), Τουρκές, Τράσελ (66΄ Ομπερλίν), Μιλοσάβλιεβιτς (79΄ Κλάινερ)

ΕΛΛΑΔΑ: Βασιλειάδης (65΄ Ηλιάδης), Πόζογλου (65΄ Τσολακίδης), Οικονόμου, Βατουσιάδης, Τσιμίκας (46΄ Γιαλαμίδης), Καραχάλιος, Δώνης (66΄ Μπαστακός), Ρούσσος, Αρναούτογλου (55΄ Μηλιώτης), Δεληγιαννίδης (46΄ Σάλιακας), Κουλούρης (46΄ Παπαδόπουλος)


Πηγή: gazzetta.gr


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης για τη δημοσίευση των σχολίων:

Είναι δυνατή η υποβολή σχολίων από τους χρήστες/επισκέπτες, ελεύθερα. Αν όμως κριθεί σκόπιμο, η συντακτική ομάδα μπορεί να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οποιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι ειρωνικό, υβριστικό ή έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν αποδέχεται, εγγυάται, ενστερνίζεται, ή υιοθετεί τις προσωπικές σκέψεις, αντιλήψεις και πληροφορίες, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αποδέχεστε αυτομάτως τους όρους χρήσης.

Εκ της συντακτικής ομάδας του pella-news.blogspot.gr.