Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Δευτέρα 29 Σεπτεμβρίου 2014

Wakie | Η νέα εφαρμογή που αντικαθιστά το ξυπνητήρι


Το Wakie είναι μία εφαρμογή για Android και Windows Phone smartphones που φροντίζει να σας ξυπνήσουν με τηλεφωνική κλήση εντελώς άγνωστοί!

Ακούγεται περίεργο, αλλά το Wakie είναι ένα ξυπνητήρι για το κινητό σας (σύντομα και για iPhone) που αναλαμβάνει να σας ξυπνήσει με έναν ανορθόδοξο τρόπο. Καταρχάς, η εφαρμογή ξεκίνησε στη Ρωσία και επεκτάθηκε στις ΗΠΑ αρχικά μόνο στη ρωσική γλώσσα, ενώ μετά από 1 εκ. δολάρια από επενδυτές, το Wakie είναι διαθέσιμο για όλους.


Οσον αφορά τη λειτουργία του, ο χρήστης πρέπει να εγγραφεί με τον αριθμό του κινητού του, με την εταιρία να τονίζει ότι δεν θα τον χρησιμοποιήσε σε τρίτους.

Πώς λειτουργεί:

Η κοινότητα του Wakie είναι χωρισμένη σε δύο κατηγορίες, στους Wakies που κάνουν τις κλήσεις και τους Sleepyheads που θέλουν να τους ξυπνήσουν οι Wakies. Σύμφωνα με το TheNextWeb, η εφαρμογή φροντίζει οι Wakies και οι Sleepyheads να είναι άτομα του αντίθετου φύλου και σχετικά κοντά στην ηλικία. Η λειτουργία της εφαρμογής είναι απλή. Οι Sleepyheads δηλώνουν την ώρα που θέλουν να ξυπνήσουν και δέχονται μία κλήση από τους Wakies, χωρίς να φαίνεται ο αριθμός των καλούντων. Οι κλήσεις διαρκούν μόλις ένα λεπτό, προκειμένου να αποφευχθούν οι «άβολες συζητήσεις», όπως εξήγησε ο δημιουργός της Hrachik Adjamian, ο οποίος τη χαρακτήρισε ως «μια ευχάριστη και φιλική κοινότητα ανθρώπων».  «Είναι ένας νέος τρόπος για να ξυπνάς, φτιαγμένος ειδικά για εκείνους που μισούν τον χαρακτηριστικό ήχο ενός ξυπνητηριού. Όταν χρησιμοποιείς το Wakie ξεκινάς την ημέρα σου με χαμόγελο» είπε ακόμη.

Άλλωστε μη ξεχνάμε ότι πρόκειται για άτομα του αντίθετου φύλου...

Πηγή: mycampus.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης για τη δημοσίευση των σχολίων:

Είναι δυνατή η υποβολή σχολίων από τους χρήστες/επισκέπτες, ελεύθερα. Αν όμως κριθεί σκόπιμο, η συντακτική ομάδα μπορεί να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οποιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι ειρωνικό, υβριστικό ή έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν αποδέχεται, εγγυάται, ενστερνίζεται, ή υιοθετεί τις προσωπικές σκέψεις, αντιλήψεις και πληροφορίες, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αποδέχεστε αυτομάτως τους όρους χρήσης.

Εκ της συντακτικής ομάδας του pella-news.blogspot.gr.