Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Τετάρτη 24 Σεπτεμβρίου 2014

Στην εθνική Πορτογαλίας ο Φερνάντο Σάντος

Περήφανος και αισιόδοξος για την πορεία της εθνικής Πορτογαλίας στα Προκριματικά του Euro 2016 εμφανίστηκε ο Φερνάντο Σάντος κατά την επίσημη παρουσίαση του.
Ο Φερνάντο Σάντος ανοίγει καινούργιο κεφάλαιο στην καριέρα του με την ανάληψη της εθνικής ομάδας της Πορτογαλίας.

Κατά την παρουσίαση του τόνισε ότι ήταν όνειρο για εκείνον η ανάληψη του πάγκου και εξέφρασε την αισιοδοξία του για την πρόκριση στην τελική φάση του Euro 2016.


Συγκεκριμένα τόνισε o Πορτογάλος τεχνικός:

«Ευχαριστώ την ομοσπονδία για την εμπιστοσύνη της. Είναι μεγάλη τιμή για μένα και νιώθω περήφανος που θα υπηρετήσω τη χώρα μου. Είναι κάτι που ονειρευόμουν, πρόκειται για μια στιγμή μεγάλης χαράς για μένα.

Είμαι πολύ ικανοποιημένος με το πρότζεκτ και τις φιλοδοξίες που υπάρχουν και αισιοδοξώ για το μέλλον του πορτογαλικού ποδοσφαίρου», τόνισε ο έμπειρος τεχνικός για να προσθέσει:

«Ήρθα για να βοηθήσω κι όχι να διχάσω. Όλοι μαζί θα υλοποιήσουμε αυτό το σχέδιο. Στο ποδόσφαιρο το πιο σημαντικό είναι να κερδίζεις, όλα τα άλλα δεν έχουν σημασία.
Έχουμε έναν συγκεκριμένο στόχο, να είμαστε στο Euro 2016. Και πιστεύω πως θα είμαστε εκεί για να δώσουμε χαρά και περηφάνια στον πορτογαλικό λαό».

Επίσης ο Φερνάντο Σάντος, θα προσφύγει στο διαιτητικό δικαστήριο της Λοζάνης, καθώς την ώρα που παρουσιαζόταν επίσημα από την πορτογαλική ομοσπονδία, μάθαινε και τα δυσάρεστα από την επιτροπή εφέσεων της ΦΙΦΑ.

Η τιμωρία των οχτώ αγωνιστικών που του επιβλήθηκε λόγω έντονης διαμαρτυρίας στον αγώνα με την Κόστα Ρίκα δεν μειώθηκε κατ’ ελάχιστο. Ο Πορτογάλος προπονητής θα προσφύγει στο CAS, ελπίζοντας ότι εκεί θα δικαιωθεί, διαφορετικά θα μείνει μακριά από τον πάγκο της Πορτογαλίας σχεδόν σε όλα τα παιχνίδια της προκριματικής φάσης του Euro 2016.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης για τη δημοσίευση των σχολίων:

Είναι δυνατή η υποβολή σχολίων από τους χρήστες/επισκέπτες, ελεύθερα. Αν όμως κριθεί σκόπιμο, η συντακτική ομάδα μπορεί να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οποιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι ειρωνικό, υβριστικό ή έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν αποδέχεται, εγγυάται, ενστερνίζεται, ή υιοθετεί τις προσωπικές σκέψεις, αντιλήψεις και πληροφορίες, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αποδέχεστε αυτομάτως τους όρους χρήσης.

Εκ της συντακτικής ομάδας του pella-news.blogspot.gr.