Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Πέμπτη 25 Σεπτεμβρίου 2014

Κοντά στην Εθνική ο «Κάρα»!

Στην απόφαση να κρεμάσει τα ποδοσφαιρικά παπούτσια του οδηγείται ο Γιώργος Καραγκούνης αποδεχόμενος την πρόταση του Γιώργου Σαρρή να αναλάβει πόστο στην Εθνική ομάδα.


Πολύ κοντά στην ανάληψη πόστου στην Εθνική μας ομάδα βρίσκεται ο Γιώργος Καραγκούνης!
Ο «τυπάρας», σήμερα το πρωί είχε συνάντηση με τον Κλάουντιο Ρανιέρι, όπως επιβεβαιώθηκε και απο την ΕΠΟ και οι δύο άνδρες συζήτησαν σε άριστο κλίμα πάνω σε αρκετά θέματα που αφορούν τη «γαλανόλευκη».

Φυσικά, το ενδεχόμενο συνεργασίας τους ήταν αυτό που θα μονοπώλησε το ενδιαφέρον στην κουβέντα που έκαναν οι δύο άνδρες και όπως όλα δείχνουν, ο Γιώργος Καραγκούνης θα παραμείνει κοντά στην αγαπημένη του, Εθνική ομάδα, αναλαμβάνοντας κάποιο πόστο σε άμεση συνεργασία με τον Κλάουντιο Ρανιέρι.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης για τη δημοσίευση των σχολίων:

Είναι δυνατή η υποβολή σχολίων από τους χρήστες/επισκέπτες, ελεύθερα. Αν όμως κριθεί σκόπιμο, η συντακτική ομάδα μπορεί να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οποιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι ειρωνικό, υβριστικό ή έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν αποδέχεται, εγγυάται, ενστερνίζεται, ή υιοθετεί τις προσωπικές σκέψεις, αντιλήψεις και πληροφορίες, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αποδέχεστε αυτομάτως τους όρους χρήσης.

Εκ της συντακτικής ομάδας του pella-news.blogspot.gr.