Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Τρίτη 30 Σεπτεμβρίου 2014

Ανακοίνωσε Πόι ο Άρης

Παίκτης του Άρη και επίσημα είναι από σήμερα ο Μάουρο Πόι.

Ο 33χρονος Αργεντινός μεσοεπιθετικός, βρέθηκε σήμερα (30/9) στην Θεσσαλονίκη και υπέγραψε για δύο χρόνια.


Ο Μάουρο Πόι γεννήθηκε στις 02/07/1981 στο Ροζάριο της Αργεντινής (έχει ιταλικό διαβατήριο), έχει ύψος 1,74 και βάρος 75 κιλά.

Επαγγελματικά ξεκίνησε την καριέρα του το 2001 από την Ροζάριο Σεντράλ. Επόμενοι ποδοσφαιρικοί σταθμοί ήταν η Ράσινγκ ντε Κόρδοβα και η Γοδόι Κρουζ (68 συμμετοχές και 11 γκολ).

Το καλοκαίρι του 2007 αποφάσισε να περάσει στην άλλη άκρη του Ατλαντικού, αποδεχόμενος την πρόταση της Skoda Ξάνθης. Στην ομάδα της Θράκης αγωνίστηκε μέχρι το 2012 (115 συμμετοχές και 17 γκολ σε όλες τις διοργανώσεις).

Τη σεζόν 2012-2013 μεταγράφηκε στον Λεβαδειακό (29 συμμετοχές), ενώ την προηγούμενη αγωνιστική περίοδο φόρεσε την φανέλα του Παναιτωλικού.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης για τη δημοσίευση των σχολίων:

Είναι δυνατή η υποβολή σχολίων από τους χρήστες/επισκέπτες, ελεύθερα. Αν όμως κριθεί σκόπιμο, η συντακτική ομάδα μπορεί να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οποιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι ειρωνικό, υβριστικό ή έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν αποδέχεται, εγγυάται, ενστερνίζεται, ή υιοθετεί τις προσωπικές σκέψεις, αντιλήψεις και πληροφορίες, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αποδέχεστε αυτομάτως τους όρους χρήσης.

Εκ της συντακτικής ομάδας του pella-news.blogspot.gr.