Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Πέμπτη 18 Σεπτεμβρίου 2014

Εξάσφαιρος ΠΑΟΚ (6-1)

Ονειρική ήταν η πρεμιέρα του ΠΑΟΚ στους ομίλους του Europa League καθώς “σκόρπισε” στην Τούμπα την Ντιναμό Μινσκ επικρατώντας πριν από λίγο με 6-1.

Το παιχνίδι προφανώς και δεν έχει αντέχει ιδιαίτερης κριτικής καθώς η διαφορά των δυο ομάδων μέσα στο γήπεδο ήταν κάτι παραπάνω από εμφανής. Ειδικά η άμυνα της Ντινάμο ήταν σε τραγική βραδιά κι αυτό δεν μπορούσε να το αφήσει ανεκμετάλλευτο ο ΠΑΟΚ…


Με τρία χαφ και σύστημα 4-3-3 προτίμησε να παρατάξει την ομάδα του ο Άγγελος Αναστασιάδης έχοντας τον Γλύκο κάτω από τα δοκάρια, τους Βίτορ και Κατσικά στα στόπερ, αριστερά τον Ρατς, δεξιά τον Σκόνδρα, στα χαφ τους Τζιόλη, Κάτσε και Τζανδάρη, και στην επίθεση αριστερά τον Μακ, δεξιά τον Σαλπιγγίδη και στην κορυφή τον Αθανασιάδη. Παρόμοιο ήταν και το σύστημα την Ντιναμό με τους Τζα Τζετζέ, Ουντότζι και Στάσεβιτς τριάδα στην επίθεση.

Ο ΠΑΟΚ πήρε πρωτοβουλία κινήσεων, κατοχή μπάλας αλλά και προβάδισμα πολύ γρήγορα και τα πράγματα έγιναν από νωρίς απλά και εύκολα. Σε αυτό βέβαια βοήθησε και ο Νίκολιτς που με αυτογκόλ στο 3′ έκανε το 1-0. Από εκεί και πέρα, ο ΠΑΟΚ απλά έπρεπε να κάνει και αυτός τη δουλειά του και να εκμεταλλευτεί τα τραγικά κενά και λάθη στην αμυντική διάταξη των Λευκορώσων. Αυτό δεν μπορούσε να το συγχωρέσει ο Στέφανος Αθανασιάδης ο οποίος έκανε ένα αυθεντικό χατ-τρικ πετυχαίνοντας τρία γκολ στο πρώτο ημίχρονο μετά από ισάριθμες ασίστ του Ρατς και διαμορφώνοντας έτσι το σκορ στο 4-0 από το 27′. Βεβαίως, ο Δικέφαλος έχασε πολλές και μεγάλες ευκαιρίες μέχρι το 45′ για να διευρύνει κι άλλο το σκορ με αποκορύφωμα μια κεφαλιά του Σαλπιγγίδη στο 40’…

Καμιά διάθεση να κατεβάσει ταχύτητα δεν έδειξε ο ΠΑΟΚ, τουλάχιστον στο ξεκίνημα του δεύτερου μέρους. Ο “φρέσκος” Παπαδόπουλος πήρε τη θέση του Μακ και του πήρε 5 λεπτά για να πάρει μια θέση στη λίστα των σκόρερ και να κάνει το 5-0 στο 50′ μετά από ασίστ του Σκόνδρα από δεξιά. Στο 64′ αποβλήθηκε με δεύτερη κίτρινη ο Νίκολιτς αλλά δεν μπορούσε περισσότερο τα δεδομένα… Από εκεί και πέρα, ο Δικέφαλος σταδιακά άρχισε να ρίχνει ρυθμό και να κάνει μια υποτυπώδη συντήρηση δυνάμεων ενόψει των επόμενων αγωνιστικών υποχρεώσεων. Ο Αναστασιάδης από την πλευρά του προσπάθησε να ξεκουράσει κάποιους βασικούς (Κλάους, Ρατς) και να δώσει χρόνο, εκτός από τον Παπαδόπουλο που έκανε ντεμπούτο, και στους Γκολάσα (επίσης ντεμπούτο σε επίσημο ματς) και Σπυρόπουλο.

Η φιλοξενούμενοι κατάφεραν τουλάχιστον να πετύχουν το γκολ της τιμής στο 80′ με τον Νίκολιτς κι έτσι έχουν κάτι να θυμούνται από μια εφιαλτική για αυτούς βραδιά… Πάντως, δεν το χάρηκαν και πολύ καθώς δέχτηκαν και ένα έκτο γκολ από τον Τζανδάρη στο 90′ που διαμόρφωσε το τελικό 6-1.

ΠΑΟΚ:  Γλύκος, Σκόνδρας, Ρατς (Σπυρόπουλος 72′), Κατσικάς, Βίτορ, Τζιόλης, Τζανδάρης, Κάτσε, Μακ (Παπαδόπουλος 46′), Σαλπιγγίδης, Αθανασιάδης (Γκολάσα 67′)
Ντιναμό Μινσκ: Γκούτορ, Βορόνκοφ (Φιγκερέδο 57′), Σίμοβιτς, Πολίτεβιτς, Ντζα Ντζεντζέ (Αντάμοβιτς 33′), Νίκολιτς, Ουντόζι (Ρασάντκιν 88′), Κάρποβιτς, Μπανγκουρά, Βερέτιλο, Στάσεβιτς

Πηγή: inpaok.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης για τη δημοσίευση των σχολίων:

Είναι δυνατή η υποβολή σχολίων από τους χρήστες/επισκέπτες, ελεύθερα. Αν όμως κριθεί σκόπιμο, η συντακτική ομάδα μπορεί να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οποιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι ειρωνικό, υβριστικό ή έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν αποδέχεται, εγγυάται, ενστερνίζεται, ή υιοθετεί τις προσωπικές σκέψεις, αντιλήψεις και πληροφορίες, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αποδέχεστε αυτομάτως τους όρους χρήσης.

Εκ της συντακτικής ομάδας του pella-news.blogspot.gr.