Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Κυριακή 7 Σεπτεμβρίου 2014

Ελλάδα - Ρουμανία 0-1

Με το... αριστερό ξεκίνησε η θητεία του Κλάουντιο Ρανιέρι στον ελληνικό πάγκο. Στο άδειο Καραϊσκάκη, δε μας "ζέστανε" η εμφάνιση της Εθνικής, που ηττήθηκε 0-1 από τη Ρουμανία.
Σ’ ένα "κρύο" Καραϊσκάκη λόγω των άδειων καθισμάτων, θα περίμενε κανείς μια καλή εμφάνιση από την Εθνική μας ομάδα, ούτως ώστε να... ζεστάνει την -έτσι και αλλιώς παγωμένη- ατμόσφαιρα.
Αυτή, δυστυχώς, δεν ήρθε ποτέ και το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα ηττήθηκε δίκαια 0-1 από την καλά διαβασμένη και πιο αποτελεσματική Ρουμανία στην πρεμιέρα των προκριματικών του Euro 2016.

Ο Χοσέ Χολέμπας ενήργησε άγαρμπα στο 9', έκανε πέναλτι στον Κίπτσιου και ο Μάρικα από την άσπρη βούλα νίκησε τον Καρνέζη για το 0-1, που έμελλε να είναι και το τελικό αποτέλεσμα της αναμέτρησης. Η εικόνα δεν ήταν θετική και η Ρουμανία δίκαια έφτασε στο τρίποντο.
Η Εθνική μας έπαιξε με παίκτη παραπάνω από το 53', αλλά δεν μπόρεσε τουλάχιστον να ισοφαρίσει, έχοντας και δοκάρι στο 88' με τον Τοροσίδη και κάνοντας εντέλει ξεκίνημα με το... αριστερό στα προκριματικά του Euro 2016.
Bέβαια, υπάρχει πολύς δρόμος ακόμη, τίποτα δεν χάθηκε και στην συνέχεια η ομάδα μπορεί να ανακάμψει και να... ρεφάρει το αρνητικό αποτέλεσμα. Ο Ιταλός κόουτς έχει αρκετή δουλειά ακόμα, ώστε να περάσει την φιλοσοφία του και να παίξει η Ελλάδα όπως ακριβώς επιθυμεί και ονειρεύεται.

Οι συνθέσεις: 

Ελλάδα (Ρανιέρι): Καρνέζης, Τοροσίδης, Χολέμπας, Παπασταθόπουλος, Μανωλάς, Ταχτσίδης, Σάμαρης (65' Κονέ), Μάνταλος (5' Χριστοδουλόπουλος), Σαλπιγγίδης, Σαμαράς (46' Διαμαντάκος), Μήτρογλου

Ρουμανία (Πιτσούρκα): Ταταρουσάνου, Ρατ, Ταμάς, Γκριγκόρε, Χόμπαν (84' Πρεπέλιτσα), Κιρικές, Κίπτσιου (90' Τόρζε), Πιντιλί, Μαξίμ (68' Ενάκε), Στάνκου, Μάρικα

Πηγή: sport24

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης για τη δημοσίευση των σχολίων:

Είναι δυνατή η υποβολή σχολίων από τους χρήστες/επισκέπτες, ελεύθερα. Αν όμως κριθεί σκόπιμο, η συντακτική ομάδα μπορεί να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οποιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι ειρωνικό, υβριστικό ή έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν αποδέχεται, εγγυάται, ενστερνίζεται, ή υιοθετεί τις προσωπικές σκέψεις, αντιλήψεις και πληροφορίες, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αποδέχεστε αυτομάτως τους όρους χρήσης.

Εκ της συντακτικής ομάδας του pella-news.blogspot.gr.