Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Πέμπτη 7 Αυγούστου 2014

Κρούση ΆΡΗ σε Αρβανιτίδη

Ο κύκλος του Γιώργου Αρβανιτίδη στην ΠΑΕ Βέροια μπορεί να έκλεισε στην θέση του προέδρου και μεγαλομετόχου της, ωστόσο όπως υποστήριξε στο Sport24.gr δεν αποκλείεται μέσα στα επόμενα 24ωρα να ανοίξει ο νέος στην ΠΑΕ Άρης.
Μπορεί ο κύκλος του Γιώργου Αρβανιτίδη στην θέση του προέδρου και μεγαλομετόχου της ΠΑΕ Βέροια να έκλεισε την Τετάρτη, ωστόσο, σύμφωνα με τα όσα δήλωσε στο Sport24.gr, δεν αποκλείεται μέσα στα επόμενα 24ωρα να ανοίξει ο νέος στην ΠΑΕ Άρης.


Ήδη η πρώτη κρούση έγινε σήμερα όπως υποστήριξε μιλώντας στο Sport24.gr χωρίς ωστόσο να θέλησε να ανοίξει περαιτέρω τα χαρτιά του αλλά και χωρίς να είναι αρνητικός.

"Ο Άρης είναι μεγάλη ομάδα. Όλα είναι ρευστά. Όλα είναι πιθανά", τόνισε αρχικά και χωρίς άρνηση στο ενδεχόμενο εμπλοκής του στην ΠΑΕ Άρης ο Γιώργος Αρβανιτίδης και δεν έμεινε εκεί.

"Έγινε μία κουβέντα", για να διευκρινίσει: "Σήμερα", χωρίς να αποκαλύψει από ποιον δέχθηκε προ ωρών την κρούση και πρόσθεσε: "Ο Άρης είναι ομάδα Super League". Με τον κ. Αρβανιτίδη να κατέληξε: "Θα πρέπει όμως να καθαρίσουμε το ένα τραπέζι και να πάμε στο επόμενο (σ.σ. εννοώντας αυτό της Βέροιας και του Άρη). Τίποτα περισσότερο".

Το σενάριο της εμπλοκής του Γιώργου Αρβανιτίδη στα κοινά της ΠΑΕ Άρης είναι αλήθεια ότι ακουγόταν το τελευταίο διάστημα και επιβεβαιώθηκε σήμερα δια στόματός του. Λίγες μόλις ώρες μετά την αποχώρησή του από τα κοινά της ΠΑΕ Βέροια μετά από 10 χρόνια.

Πηγή: Sport24

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης για τη δημοσίευση των σχολίων:

Είναι δυνατή η υποβολή σχολίων από τους χρήστες/επισκέπτες, ελεύθερα. Αν όμως κριθεί σκόπιμο, η συντακτική ομάδα μπορεί να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οποιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι ειρωνικό, υβριστικό ή έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν αποδέχεται, εγγυάται, ενστερνίζεται, ή υιοθετεί τις προσωπικές σκέψεις, αντιλήψεις και πληροφορίες, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αποδέχεστε αυτομάτως τους όρους χρήσης.

Εκ της συντακτικής ομάδας του pella-news.blogspot.gr.