Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Κυριακή 10 Αυγούστου 2014

Ανακοίνωσε Αφελάι ο Ολυμπιακός

Παίκτης του Ολυμπιακού και επίσημα είναι ο Αφελάι με τους πρωταθλητές Ελλάδας να ανακοινώνουν την απόκτησή του για τα επόμενα 1+2 χρόνια. Για δανεισμό κάνει λόγο η Μπαρτσελόνα.
Τα «ερυθρόλευκα» θα φοράει από τη νέα σεζόν ο Αφελάι, όπως ανακοίνωσε η ΠΑΕ Ολυμπιακός. «Η ΠΑΕ Ολυμπιακός ανακοινώνει την απόκτηση του Ιμπραΐμ Αφελάι. Ο Ολλανδός ποδοσφαιριστής υπέγραψε συμβόλαιο συνεργασίας με την ομάδα μας μέχρι τον Ιούνιο του 2015, με δυνατότητα επέκτασης της συμφωνίας για τα επόμενα 2 χρόνια», αναφέρει χαρακτηριστικά η ανακοίνωση.

Στα γραφεία της ΠΑΕ Ολυμπιακός βρέθηκε το βράδυ του Σαββάτου ο Αφελάι, ο οποίος αφού πέρασε τα ιατρικά τεστ, συμφώνησε σε όλα με τους πρωταθλητές Ελλάδας.
Ο Ολλανδός άσος μετέβη το βράδυ του Σαββάτου στην πλατεία Αλεξάνδρας και τα γραφεία των Πειραιωτών. Εκεί τον υποδέχθηκε ο Γιάννης Βρέντζος. Τον καλωσόρισε και τον ρώτησε για την έως τώρα εικόνα του για την ομάδα του Ολυμπιακού και την χώρα μας, με τον πρώην πλέον παίκτη της Μπαρτσελόνα είναι σαφώς ικανοποιημένος. Προηγουμένως ο Ιμπραίμ Αφελάι είχε περάσει με επιτυχία τις εξετάσεις στο Metropolitan.
Οι συζητήσεις των δύο πλευρών ανέδειξαν συμφωνία για συμβόλαιο 1+2 ετών με τους Πειραιώτες να έχουν την οψιόν για ανανέωσή του. Το κομμάτι της χρονικής διάρκειας ήταν ένα από τα αντικείμενα συζήτησης (σ.σ. για το εάν θα ήταν 1+2 ή 2+1).
Ο Αφελάι πρόλαβε βέβαια να πάρει μία καλή... γεύση από τη νέα του ομάδα. Ο ίδιος έχει μείνει με τις καλύτερες δυνατές εντυπώσεις από τον καινούριο του σύλλογο και δηλώνει πανέτοιμος για τα... καλύτερα.
Ο Αφελάι αφίχθη στην χώρα μας το μεσημέρι του Σαββάτου, έχοντας ολοκληρώσει το deal με τους ερυθρόλευκους, για το οποίο είχατε διαβάσει πρώτοι στο Gazzetta.gr!
Για δανεισμό του Αφελάι κάνει λόγο η Μπαρτσελόνα
Ο Ολυμπιακός ανακοίνωσε τον Ιμπραΐμ Αφελάι για 1+2 χρόνια και την ίδια ώρα η Μπαρτσελόνα κάνει λόγο για δανεισμό και όχι πώληση του Ολλανδού άσου.
Η ανακοίνωση της Μπαρτσελόνα αναφέρει: «Ο Ιμπραΐμ Αφελάι, ο οποίος αποχώρησε από την προπόνηση της Μπαρτσελόνα το Σάββατο, θα παίξει την επόμενη σεζόν στον Ολυμπιακό, αφού σήμερα επήλθε συμφωνία για τον δανεισμό του Ολλανδού στην ομάδα του Πειραιά.
Ο Αφελάι είναι στην Μπαρτσελόνα από το 2010, και έχει παίξει 35 αγώνες με την πρώτη ομάδα από τότε. Στην πρώτη του σεζόν, είχε κάποιες πολύ καλές εμφανίσεις, όπως για παράδειγμα στους ημιτελικούς του Κυπέλλου Ισπανίας και του Champions League απέναντι σε Αλμερία και Ρεάλ Μαδρίτης, αντίστοιχα.
Ωστόσο, τον Σεπτέμβριο του 2011 υπέστη έναν σοβαρό τραυματισμό και έμεινε εκτός δράσης μέχρι τον Απρίλιο του επόμενου έτους. Έπαιξε σε πέντε αγώνες και το καλοκαίρι δόθηκε με τη μορφή δανεισμού στη γερμανική Σάλκε. Παρότι ξεκίνησε και εκεί πολύ καλά, έπεσε θύμα νέου τραυματισμού.
Την προηγούμενη χρονιά επέστρεψε στην Μπαρτσελόνα, όπου μέτρησε μόλις δύο συμμετοχές κόντρα σε Μάλαγα για το πρωτάθλημα και Λεβάντε για το Κύπελλο. Αυτή είναι η τελευταία του σεζόν με την Μπαρτσελόνα».

Πηγή: gazzetta.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης για τη δημοσίευση των σχολίων:

Είναι δυνατή η υποβολή σχολίων από τους χρήστες/επισκέπτες, ελεύθερα. Αν όμως κριθεί σκόπιμο, η συντακτική ομάδα μπορεί να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οποιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι ειρωνικό, υβριστικό ή έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν αποδέχεται, εγγυάται, ενστερνίζεται, ή υιοθετεί τις προσωπικές σκέψεις, αντιλήψεις και πληροφορίες, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αποδέχεστε αυτομάτως τους όρους χρήσης.

Εκ της συντακτικής ομάδας του pella-news.blogspot.gr.