Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Κυριακή 3 Αυγούστου 2014

Κέρδισε τη Μάντσεστερ Σίτι ο Ολυμπιακός (2-2) πεν (5-4) (βίντεο)

Με πρωταγωνιστές τους Διαμαντάκο (2 γκολ) και Ρομπέρτο (έπιασε 2 πέναλτι) ο Ολυμπιακός επικράτησε τις Μάντσεστερ Σίτι με 5-4 στα πέναλτι (2-2 στην κανονική διάρκεια).
Έναν καλό λόγο να χαμογελά βρήκε ο Μίτσελ μετά το τέλος της αναμέτρησης του Ολυμπιακού με την Μάντσεστερ Σίτι στο "TCF Bank Stadium", στην αυλαία των ομίλων του International Champions Cup. Οι πρωταθλητές Αγγλίας προηγήθηκαν δύο φορές στο σκορ (35' Γιόβετιτς, 53' πεν. Κολάροφ), ωστόσο οι Πειραιώτες βρήκαν ισάριθμες απαντήσεις δια ποδός Διαμαντάκου (37' & 66')! Εξαιρετική εμφάνιση από τον Έλληνα στράικερ που άφησε απόλυτα ικανοποιημένο τον προπονητή του και άφησε υποσχέσεις για το μέλλον.

Σύμφωνα με τους κανονισμούς του τουρνουά, η αναμέτρηση οδηγήθηκε στα πέναλτι προκειμένου να υπάρξει νικητής. Κατά κάποιο τρόπο ο Ολυμπιακός ήταν ήδη χαμένος, αφού χρειαζόταν μια "καθαρή" νίκη απέναντι στους "πολίτες" ώστε να έχει ελπίδες πρόκρισης στον τελικό του Μαϊάμι. Και αυτό διότι η επικράτηση στην διαδικασία των πέναλτι δίνει 2 βαθμούς και όχι τρεις, οπότε οι Πειραιώτες υστερούσαν σε πιθανή ισοβαθμία με την Λίβερπουλ καθώς είχαν ηττηθεί στο μεταξύ τους ματς.
Εντέλει οι Πειραιώτες με τον Ρομπέρτο να πιάνει τις εκτελέσεις των Μίλνερ και Σινκλέρ, τον Ρίτσαρντς να σημαδεύει τα... πουλιά και τον Παπάζογλου ψύχραιμο στο δικό του χτύπημα, επικράτησαν με 5-4 στην διαδικασία και αποχαιρέτησαν με τον καλύτερο τρόπο την διοργάνωση.

Ολυμπιακός (Μίτσελ): Ρομπέρτο, Ελαμπντελαουί (68' Σαλίνο), Μανωλάς (63' Αυλωνίτης), Σιόβας (13' λ.τ. Παπαδόπουλος), Μαζουακού, Μανιάτης (67' Κολοβός), Σάμαρης, Κασάμι (64' Μπουχαλάκης), Ντομίνγκες (64' Γκαζαριάν), Σαβιόλα (46' Ντοσεβί), Διαμαντάκος (68' Παπάζογλου).
Μάντσεστερ Σίτι (Πελεγκρίνι): Χαρτ, Κλισί (46' Ρίτσαρντς), Κολάροφ, Μπογιάτα, Ρεκίκ, Φερνάντο (46' Μίλνερ), Νάβας (46' Σίλβα), Τουρέ (46' Γκαρσία), Νασρί (46' Ζουκουλίνι), Γιόβετιτς (75' Σινκλέρ), Τζέκο (46' Γκουιντέτι) .

Δείτε τα γκολ του αγώνα:




Πηγή: Sport24

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης για τη δημοσίευση των σχολίων:

Είναι δυνατή η υποβολή σχολίων από τους χρήστες/επισκέπτες, ελεύθερα. Αν όμως κριθεί σκόπιμο, η συντακτική ομάδα μπορεί να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οποιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι ειρωνικό, υβριστικό ή έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν αποδέχεται, εγγυάται, ενστερνίζεται, ή υιοθετεί τις προσωπικές σκέψεις, αντιλήψεις και πληροφορίες, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αποδέχεστε αυτομάτως τους όρους χρήσης.

Εκ της συντακτικής ομάδας του pella-news.blogspot.gr.