Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Τετάρτη 20 Αυγούστου 2014

Κλήθηκε στην εθνική Νορβηγίας 15χρονος!

Ο 15χρονος μεσοεπιθετικός Μάρτιν Έντεγκααρντ φιλοδοξεί να γίνει ο νεότερος διεθνής Νορβηγός στην ιστορία της χώρας, καθώς κλήθηκε για το φιλικό κόντρα στη Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα.
O Tαλαντούχος ποδοσφαιριστής της Στρόμσγκοντσετ αν και είναι μόλις 15 ετών έχει εντυπωσιάσει με τις εμφανίσεις του πετυχαίνοντας τρία γκολ σε 14 ματς.

Ο Όντεγκααρντ βρίσκεται στην 19μελή αποστολή της εθνικής Νορβηγίας για το φιλικό με τα Η.Α.Ε. που θα διεξαχθεί σε 8 μέρες στο Στάβανγκερ.
 Ο ομοσπονδιακός τεχνικός Περ Ματίας Χέγκμο είχε προαναγγείλει την κλήση του πιτσιρικά από το ξεκίνημα της σεζόν στη Νορβηγία.
 "Είναι ένα όνειρο που γίνεται πραγματικότητα. Είμαι σοκαρισμένος", τόνισε ο 'Εντεργκααρντ, ο οποίος ήδη είναι ο νεότερος σε ηλικία παίκτης στην ιστορία του νορβηγικού πρωταθλήματος.
 Αξίζει να σημειωθεί πως ο ανερχόμενος αστέρας αγωνίστηκε και στα προκριματικά του Champions League, στα τελευταία πέντε λεπτά της εντός έδρας ήττας 1-0 της Στρόμσγκοντσετ από την Στεάουα Βουκουρεστίου.
 Μπαρτσελόνα, Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, Μάντσεστερ Σίτι, Γιουβέντους, Παρί Σεν Ζερμέν και Άγιαξ έχουν στείλει σκάουτ για να παρακολουθήσουν τον Έντεργκααρντ.
 Την ημέρα του φιλικού θα είναι 15 ετών και 253 ημερών. Έτσι καταρρίπτει το ρεκόρ του Τόρμοντ Κιέλσεν (15 ετών και 351 ημερών) το οποίο είχε πραγματοποιηθεί σε ματς κόντρα στη Σουηδία το 1910!

Πηγή: sport24.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης για τη δημοσίευση των σχολίων:

Είναι δυνατή η υποβολή σχολίων από τους χρήστες/επισκέπτες, ελεύθερα. Αν όμως κριθεί σκόπιμο, η συντακτική ομάδα μπορεί να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οποιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι ειρωνικό, υβριστικό ή έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν αποδέχεται, εγγυάται, ενστερνίζεται, ή υιοθετεί τις προσωπικές σκέψεις, αντιλήψεις και πληροφορίες, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αποδέχεστε αυτομάτως τους όρους χρήσης.

Εκ της συντακτικής ομάδας του pella-news.blogspot.gr.