Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Παρασκευή 18 Ιουλίου 2014

O Godzilla στην Έδεσσα

Επιστροφή στις ρίζες του θρύλου του Godzilla,
με την επική αναγέννηση του εμβληματικού τέρατος που δημιούργησαν τρομακτικές δυνάμεις της φύσης. Και αυτή τη φορά τίποτε δεν θα μείνει όρθιο στο πέρασμα του Godzilla, ο οποίος θα έρθει αντιμέτωπος με εξίσου επικίνδυνα πλάσματα που γεννήθηκαν από την ανθρώπινη υπεροψία και την ανεξέλεγκτη επιστημονική πρόοδο. Και εν μέσω αυτής της μάχης, το ανθρώπινο είδος θα πρέπει να καταφέρει να αντεπιτεθεί και να επιβιώσει.

Επανεκκίνηση για ένα από τα πιο διάσημα τέρατα που μετρά πάνω από 25 εμφανίσεις σε ταινίες αλλά και δεκάδες βιβλία, κόμικ και video games. Πρόκειται για τη δεύτερη προσπάθεια Αμερικάνικου studio να δώσει ζωή στο θρυλικό τέρας (μετά το «Godzilla» του 1998 δια χειρός Roland Emmerich). Αυτή τη φορά επιστρατεύεται ο δηλωμένος fan του πράσινου τέρατος Gareth Edwards («Monsters»), στην δεύτερη μόλις ταινία μεγάλου μήκους της καριέρας του. Μεγάλο το φορτίο που έχει επωμιστεί, συμπεριλαμβανομένου το βάρος της σύγκρισης με το πρόσφατο «Pacific Rim». Τουλάχιστον η ταινία έχει να υπερηφανεύεται για το ετερογενές αλλά πολύ ενδιαφέρον cast που περιλαμβάνει τους Bryan Cranston, David Strathairn, Elizabeth Olsen, Juliette Binoche, Sally Hawkins, Aaron Johnson και Ken Watanabe.


Ο Godzilla, όπως και άλλες ταινίες έρχονται στην Έδεσσα!Υπό το φως των αστεριών πραγματοποιείται η προβολή των ταινιών,που λαμβάνει χώρα στην περιοχή των καταρρακτών.Ο θερινός κινηματογράφος της Έδεσσας αποτελεί μια εναλλακτική μορφή ψυχαγογίας για τα βράδια του καλοκαιριού.Οι τιμές των εισιτηρίων είναι άκρως προσιτές.

Πηγή της κριτικής :cinemanews.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης για τη δημοσίευση των σχολίων:

Είναι δυνατή η υποβολή σχολίων από τους χρήστες/επισκέπτες, ελεύθερα. Αν όμως κριθεί σκόπιμο, η συντακτική ομάδα μπορεί να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οποιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι ειρωνικό, υβριστικό ή έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν αποδέχεται, εγγυάται, ενστερνίζεται, ή υιοθετεί τις προσωπικές σκέψεις, αντιλήψεις και πληροφορίες, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αποδέχεστε αυτομάτως τους όρους χρήσης.

Εκ της συντακτικής ομάδας του pella-news.blogspot.gr.