Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Πέμπτη 24 Ιουλίου 2014

Ιδέες για υπέροχα διαφορετικά παγάκια

Για παγάκια που θα αφήσουν εποχή

       
   

Σου δίνουμε μερικές ιδέες για παγάκια που ξεχωρίζουν. Τσέκαρέ τις και εξέπληξέ τους όλους ευχάριστα με χρώματα και αρώματα!


1. Καρπούζι


Το καρπούζι είναι ένα από τα πιο αγαπημένα καλοκαιρινά φρούτα που μπορούν έυκολα να γίνουν παγάκια! Λιώσε λίγο καρπούζι, πάρε το χυμό του και κατάψυξέ τον σε παγοκύστες για καρπουζένια κόκκινα παγάκια που θα αφήσουν εποχή. Μπορείς να τα βάλεις σε παγωμένο τσάι, ακόμη και χυμό ή να δώσεθς φρουτένια γεύση στο νερό.

2. Κρασί

Πιθανότατα να έχεις ακούσει πως μπορείς να καταψύξεις κρασί και να το χρησιμοποιήσεις στη μαγειρική. Αν πάλι προτιμάς το κρασάκι σου πάντα παγωμένο, τα παγάκια κρασιού σου δίνουν τη λύση κάθε φορά που ξεχνάς να βάζεις το μπουκάλι στο ψυγείο.

3. Παγάκια γιουρτιού;

Μπορεί να σου ακούγεται περίεργο, είναι όμως μια καλή ιδέα για ένα γρήγορο και γευστικό σμούθι. Βγάλε μερικά παγάκια από γιαούρτι, ανακάτεξέ τα με μέλι και φρούτα όπως για παράδειγμα μπανάνες, φράουλες ή κατά προτίμηση και καλή απόλαυση.

4. Παγάκια βασιλικού

Τα παγάκια με βασιλικό είναι λίγο πιο μπελαλίδικα σε σχέση με τα υπόλοιπα αλλά αξίζουν τον κόπο. Ψιλόκοψε λίγα φύλλα βασιλικού, γέμισε την παγοθήκη με νερό και ρίξε μερικά φύλλα μέσα σε κάθε θήκη. Κατάψυξε και θα έχεις τα ιδανικά παγάκια για τη συνοδεία λεμονάδας ή παγωμένου τσαγιού. Το φρέσκο άρωμα του βασιλικού ισορροπεί τη γεύση των δύο ποτών.

5. Λεμόνι ή λάιμ
Το λεμόνι ή το λάιμ μέσα στο νερό ή το παγωμένο τσάι είναι ίσως η πιο δροσιστική επιλογή. Κατάψυξε λίγο χυμό από λεμόνι ή λάιμ και νιώσε την έκρηξη γεύσης και δροσιάς.

6. Μέντα

Ακολούθησε την ίδια διαδικασία με το βασιλικό με τη διαφορά πως σε αυτή την περίπτωση μέσα στην παγοθήκη θα ρίξεις νερό και φυλαρράκια μέντας. Τα παγάκια αυτά συνοδεύουν τέλεια τσάι και λεμονάδα.


Πηγή :womenonly.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης για τη δημοσίευση των σχολίων:

Είναι δυνατή η υποβολή σχολίων από τους χρήστες/επισκέπτες, ελεύθερα. Αν όμως κριθεί σκόπιμο, η συντακτική ομάδα μπορεί να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οποιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι ειρωνικό, υβριστικό ή έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν αποδέχεται, εγγυάται, ενστερνίζεται, ή υιοθετεί τις προσωπικές σκέψεις, αντιλήψεις και πληροφορίες, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αποδέχεστε αυτομάτως τους όρους χρήσης.

Εκ της συντακτικής ομάδας του pella-news.blogspot.gr.