Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Πέμπτη 17 Ιουλίου 2014

Οι φίλοι που θα χάσεις

Μεγαλώνοντας κάποιοι φίλοι μένουν κι άλλοι έρχονται και παρέρχονται, διαδικασία που στις περισσότερες περιπτώσεις είναι εξαιρετικά επώδυνη       
   


Το να κόψεις επαφή με ανθρώπους που κάποτε θεωρούσες φίλους είναι δύσκολο αφού στην πραγματικότητα είναι σαν να χάνεις ένα κομμάτι του εαυτού σου. Οι άνθρωποι αυτοί έχουν διαμορφώσει μεγάλο μέρος των αναμνήσεών σου αλλά και της προσωπικότητάς σου. Βέβαια κάθε απώλεια, ανάλογα με το είδος της, πονάει με τρόπο διαφορετικό. Παρακάτω παρουσιάζουμε τις τέσσερις πιο συχνές περιπτώσεις απώλειας φίλων.

Ο φίλος που ποτέ δεν ειχες

Μπορείς να χάσεις κάτι που ποτέ δεν είχες; Φυσικά και κάτι τέτοιο δε γίνεται. Μπορείς όμως να χάσεις αυτό που νόμιζες πως είχες. Φίλοι που θεωρείς έμπιστους και καρδιακούς, αν σε προδώσουν χάνονται, μαζί φυσικά με το την ψεύτικη φιλία τους.

Ο φίλος που σε απογοήτευσε

Ακόμη κι αν σου είναι δύσκολο να εμπιστευτείς ανθρώπους, στους φίλους γκρεμίζεις τα οχυρά και αφήνεις χώρο. Αν όμως σε απογοητεύοσουν, τότε ο πόνος θα μετασχηματιστεί σε θυμό για το χρόνο που σπατάλησες δίχως πραγματικά να αξίζει.

Αυτός που είναι δίπλα σου φαινομενικά και μόνο


Οι άνθρωποι αλλάζουν, το ίδιο και οι επιθυμίες και προτεραιότητές τους. Βέβαια, σε αυτή την περίπτωση ο πόνος είναι πιο γλυκός, αφού δεν βιώνεις διάψευση ή προδοσία.

Ο φίλος που θα ξενιτευτεί

Η ζωή και οι καταστάσεις μπορεί να φέρουν εμπόδια ή να βάλουν πόλεις, χώρες, ακόμη και ωκεανούς ανάμεσα σε αδελφικούς φίλους. Τα social media και τα τηλέφωνα βοηθούν να διατηρηθεί επαφή αλλά δυστυχώς δεν είναι το ίδιο.


Πηγή : womenonly.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης για τη δημοσίευση των σχολίων:

Είναι δυνατή η υποβολή σχολίων από τους χρήστες/επισκέπτες, ελεύθερα. Αν όμως κριθεί σκόπιμο, η συντακτική ομάδα μπορεί να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οποιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι ειρωνικό, υβριστικό ή έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν αποδέχεται, εγγυάται, ενστερνίζεται, ή υιοθετεί τις προσωπικές σκέψεις, αντιλήψεις και πληροφορίες, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αποδέχεστε αυτομάτως τους όρους χρήσης.

Εκ της συντακτικής ομάδας του pella-news.blogspot.gr.