Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Τρίτη 22 Ιουλίου 2014

Ποιες ημέρες της εβδομάδας απαγορεύεται να ζυγιζόμαστε;

Όλοι λίγο πολύ έχουν μια εμμονή με την ζυγαριά και τα κιλά τους , ειδικά τους καλοκαιρινούς μήνες.Δεν είναι όμως κ ότι καλύτερο να ζυγίζεται κάποιος πολύ συχνά καθώς η πραγματικότητα δεν αντιστοιχεί πάντα σε αυτόν τον αριθμό.

Το ιδανικό είναι να ζυγίζεστε σε normal πλαίσια και όχι κάθε μέρα.Ο βασικότερος στόχος σας θα πρέπει να είναι η μείωση του ποσοστού λίπους στο σώμα σας και όχι τόσο αν η ζυγαριά σας δείξει 57 ή 58kg.



Αυτές είναι μέρες που απαγορεύεται να ζυγιζόμαστε:



  • Μετά από ένα γερό φαγοπότι:Βγήκατε χθες το βράδυ καταναλώσατε μεγάλη ποσότητα λιπαρών τροφών:πατάτες τηγανιτές, μεζεδάκια, κρέας, γλυκά. Όχι, μην κάνετε το λάθος και ανεβείτε την επόμενη μέρα στη ζυγαριά. Θέλετε να απογοητευτείτε τσάμπα;


  • Λίγο πριν και κατά την περίοδο:Η κατακράτηση υγρών είναι μεγάλη και το νούμερο της ζυγαριάς σίγουρα δεν ανταποκρίνεται στο κανονικό βάρος.


  • Μετά από ξενύχτι και πολύ ποτό:Το αλκοόλ θα σας έχει πρήξει αισθητά και αλλοιώνει το ποσοστό λίπους στον οργανισμό.


  • Ποτέ τις Δευτέρες:Είναι καλό να αποφύγετε αυτή τη συνήθεια μιας και οι περισσότεροι από εμάς μέσα στο σαββατοκύριακο έχουμε ενδώσει σε διατροφικές ατασθαλίες. Ο δείκτης της ζυγαριάς θα έχει ανάβει και εσείς θα πάθετε μια μικρή ταραχή.

 Πηγή: med24.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης για τη δημοσίευση των σχολίων:

Είναι δυνατή η υποβολή σχολίων από τους χρήστες/επισκέπτες, ελεύθερα. Αν όμως κριθεί σκόπιμο, η συντακτική ομάδα μπορεί να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οποιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι ειρωνικό, υβριστικό ή έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν αποδέχεται, εγγυάται, ενστερνίζεται, ή υιοθετεί τις προσωπικές σκέψεις, αντιλήψεις και πληροφορίες, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αποδέχεστε αυτομάτως τους όρους χρήσης.

Εκ της συντακτικής ομάδας του pella-news.blogspot.gr.