Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Κυριακή 27 Ιουλίου 2014

Έτοιμος ο Νέος Αετός Σκύδρας

Με πολύ γρήγορους ρυθμούς χτίζεται και πάλι η ιστορική ομάδα του ΑΕΤΟΥ Σκύδρας με νέα ονομασία πλέον ΝΕΟΣ ΑΕΤΟΣ ΣΚΥΔΡΑΣ.

Το νέο όνομα πλέον της ομάδας δεν είναι τυχαίο αφού μπορούμε να πούμε πως κατά κάποιον τρόπο έχει και βάση αφού κατ’ επέκτασιν σημαίνει πως οι άνθρωποι που έχουν αναλάβει πλέον την ομάδα θέλουν να αφήσουν πίσω τους την κακή εικόνα που άφησε η ομάδα στα τελευταία χρόνια πριν την διάλυση της, κρατώντας μόνο τα καλά στοιχεία και φυσικά το ''βαρύ'' όνομα της ιστορικής ομάδας του Νομού Πέλλας.

Ξεκινώντας θα πρέπει να ανακοινώσουμε φυσικά τα ονόματα των ανθρώπων που ανέλαβαν να χτίσουν ξανά από την αρχή την ιστορική ομάδα του Αετού.

ΤΟ ΝΕΟ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ: 
ΠΡΟΕΔΡΟΣ: Γαβριηλίδης Αλέξανδρος (επιχειρηματίας)
ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΟΙ: Αλεξίου Σάββας - Μάϊνος Ευάγγελος
ΤΑΜΙΑΣ: Νικολαΐδου Τατιάνη
ΓΕΝ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ: Στεφανίδου Χρυσάνθη
ΓΕΝΙΚΟΣ ΑΡΧΗΓΟΣ: Νικολαΐδης Γιάννης
ΔΗΜΟΣΙΕΣ ΣΧΕΣΕΙΣ: Δουλκερίδης Κυριάκος
ΈΦΟΡΟΣ ΥΜΑΤΙΣΜΟΥ: Πενταζίδης Κων/νος
ΈΦΟΡΟΣ ΥΠΟΔΟΜΩΝ: Στογιαννίδης Γιώργος
ΈΦΟΡΟΣ ΓΗΠΕΔΟΥ: Ιωαννίδης Ευστάθιος
ΈΦΟΡΟΣ ΤΥΠΟΥ: Παπαδόπουλος Ευστάθιος

Αυτοί είναι οι άνθρωποι που έχουν αναλάβει πλέον την ομάδα του Νέου Αετού Σκύδρας και ήδη έχουν ξεκινήσει διαδικασίες για την δημιουργία της ομάδος με περίπου 20 παίκτες να έχουν ήδη συμφωνήσει.

Φυσικά αυτό που προέχει είναι η παραχώρηση του γηπέδου της Σκύδρας .Αν και για πολλούς θεωρείται φυσιολογικό δεν είναι έτσι αφού ο πρόεδρος της ομάδας έχει ήδη καταθέσει αίτηση στον Δήμο για την παραχώρηση του γηπέδου στην ομάδα και αύριο αναμένεται η τελική απόφαση που πιστεύουμε ότι θα είναι θετική.

Επιμέλεια: ΜΑΤΕΝΤΖΟΓΛΟΥ ΧΑΡΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης για τη δημοσίευση των σχολίων:

Είναι δυνατή η υποβολή σχολίων από τους χρήστες/επισκέπτες, ελεύθερα. Αν όμως κριθεί σκόπιμο, η συντακτική ομάδα μπορεί να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οποιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι ειρωνικό, υβριστικό ή έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν αποδέχεται, εγγυάται, ενστερνίζεται, ή υιοθετεί τις προσωπικές σκέψεις, αντιλήψεις και πληροφορίες, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αποδέχεστε αυτομάτως τους όρους χρήσης.

Εκ της συντακτικής ομάδας του pella-news.blogspot.gr.