Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Πέμπτη 17 Ιουλίου 2014

Η "κατάρα" της Μπαρτσελόνα

Ένα σημαντικό πρόβλημα προέκυψε στην Μπαρτσελόνα, καθώς ο Βραζιλιάνος, Αντριάνο διαγνώστηκε πως έχει ένα πρόβλημα στην καρδιά του και θα πρέπει να μείνει εκτός για περίπου ενάμιση μήνα.

Οι εξετάσεις ρουτίνας που διεξάγονται κάθε χρόνο πριν το ξεκίνημα της προετοιμασίας της Μπαρτσελόνα έδειξαν πως ο Αντριάνο έχει ένα πρόβλημα με την καρδιά του και γι’ αυτό θα πρέπει να μείνει εκτός για ένα χρονικό διάστημα.

Οι γιατροί λοιπόν αποφάσισαν να κρατήσουν τον παίκτη εκτός προπονήσεων για τον επόμενο ενάμιση μήνα, ώστε να διαπιστώσουν με ακρίβεια τι ακριβώς συμβαίνει με τον Βραζιλιάνο.
Η ατυχία χτυπάει τους ‘Καταλανούς’ για ακόμη μια φορά αφού στο παρελθόν έχει διαγνωστεί πρόβλημα στον Γάλλο αμυντικό, Αμπιντάλ και στον πρώην τεχνικό της ομάδας Τίτο Βιλανόβα ο οποίος έφυγε από τη ζωή πριν λίγο καιρό. Βέβαια οι περιπτώσεις των προαναφερθέντων ήταν πολύ πιο δύσκολες από το πρόβλημα που δείχνει να αντιμετωπίζει ο Αντριάνο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης για τη δημοσίευση των σχολίων:

Είναι δυνατή η υποβολή σχολίων από τους χρήστες/επισκέπτες, ελεύθερα. Αν όμως κριθεί σκόπιμο, η συντακτική ομάδα μπορεί να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οποιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι ειρωνικό, υβριστικό ή έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν αποδέχεται, εγγυάται, ενστερνίζεται, ή υιοθετεί τις προσωπικές σκέψεις, αντιλήψεις και πληροφορίες, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αποδέχεστε αυτομάτως τους όρους χρήσης.

Εκ της συντακτικής ομάδας του pella-news.blogspot.gr.