Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Πέμπτη 17 Ιουλίου 2014

Πώς θα σε επηρεάσει ο Δίας στον Λέοντα;

 Ο Δίας στο ζώδιο του Λέοντα από τις 16 Ιουλίου μέχρι τις 12 Αυγούστου του 2015, σε κάνει να βλέπεις την αυτοπεποίθηση σου στα ύψη!


       
   

Γενικά: Πολλές χαρές, άφθονες γνωριμίες και πολλές ανοιχτές πόρτες σε όλους τους τομείς είναι τα καλά που έχεις να περιμένεις τώρα! Η σχεδόν παιδική αντιμετώπιση των πραγμάτων από την μεριά του Λέοντα αφήνει πολύ λίγα περιθώρια για αποτύχια και εσύ έχεις την αυτοπεποίθηση που χρειάζεται για να καταφέρεις όλα όσα βάλεις στο μυαλό σου!

Ο Λέων είναι ένα περήφανο ζώδιο και απαιτεί σεβασμό. Αυτή την χρονιά θα είσαι γεμάτη αυτοπεποίθηση έτσι κι αλλιώς και θα λάμψεις αλλά και θα ξεχωρίσεις. Τα φώτα πέφτουν επάνω σου και εσύ γεμίζεις απίστευτη χαρά που είσαι στα καλύτερα σου. Η ανάγκη σου για να δώσεις και να πάρεις αγάπη σε κάνει πολύ γενναιόδωρη συναισθηματικά και πολλά αλλάζουν στην συναισθηματική σου χρονιά από εδώ και πέρα.

Ο Δίας που παραμένει σε κάθε ζώδιο περίπου για ένα χρόνο, οπότε όταν περνάει σε ένα νέο ζώδιο, τότε μια νέα περίοδος ξεκινάει! Ο Δίας στο ζώδιο του Λέοντα θα βγάλει στην επιφάνεια την δημιουργική σου πλευρά και θα “κυνηγήσεις” όλα όσα εξιτάρουν την φαντασία σου ενώ θα είσαι γεμάτη πίστη στις δυνατότητες σου κάτι που θα σεκάνει απίστευτα χαρούμενη.

Αν υπάρχει κάποιος τομέας της ζωής σου που είχε μείνει σχετικά “πίσω” τώρα θα εκπλαγείς ευχάριστα με το πώς μπορεί να εξελιχθεί. Ο Δίας στον Λέοντα ανανεώνει την πίστη σου στο πόσα μπορείς να πετύχεις αν εκφραστείς ελεύθερα και αφήσεις τον εαυτό σου χαλαρό να κάνει το ..."θαύμα" του. Θα μπορέσεις να κάνεις βήματα σε τομείς της ζωής σου που είχες ξεχασμένους σε ένα βαθμό αρκεί να κάνεις ένα μόνο πράγμα: να ρισκάρεις!

Ο πλανήτης της καλής διάθεσης και της τύχης εγκαταλείπει τον ευαίσθητο Καρκίνο και ο ενθουσιασμός σε κάθε έκφανση της ζωής παίρνει προβάδισμα. Τα αποτελέσματα μπορεί να εκπλήξουν ακόμα και τους πιο δύσπιστους!

Ο Δίας αυτόν το μήνα θα περάσει από τον Καρκίνο στον Λέοντα, στις 16, θα αναπτερώσει τις ελπίδες μας και θα συμβάλει στη βελτίωση των συνθηκών ζωής, χαρίζοντας παράλληλα τύχη και προσφέροντας τη δυνατότητα ανάπτυξης νέων τακτικών επιβίωσης και δημιουργικής έκφρασης. Ο Δίας συμβολίζει την ανάπτυξη και την εξέλιξη και σχετίζεται με τη δικαιοσύνη, την πνευματικότητα και τη φιλανθρωπία.

Η θέση του στον αστρολογικό χάρτη είναι πολύ σημαντική τόσο για την ηθική υπόσταση όσο και για την τύχη του ενός ατόμου. Σε καλή θέση δηλώνει αισιοδοξία, σε κακή την επιπολαιότητα.. Κυρίως όταν σχηματίζει θετικές όψεις με τη Σελήνη, τόσο για την κοινωνία όσο και για το άτομο οι οιωνοί είναι καλοί και η βελτίωση των συνθηκών δεδομένη. Από ψυχολογικής πλευράς ο Δίας εκπροσωπεί την ανάγκη για εξέλιξη. Την προηγούμενη χρονιά (από τέλη Ιουνίου 2013) βρισκόταν στον Καρκίνο και λειτούργησε περιοριστικά, οδηγώντας στην εσωστρέφεια. Αντίθετα, το πέρασμά του στον Λέοντα του δίνει μεγαλύτερα περιθώρια επιρροής, προσφοράς και βελτίωσης, τα οποία όμως θα διαφανούν καλύτερα μετά τη φθινοπωρινή ισημερία του 2014.

Ο Δίας στον Λέοντα θεωρείται επιδεικτικός και δημιουργικός. Έχει διάρκεια, ένταση και θετική επιρροή. Θα μπορούσαμε να τον χαρακτηρίσουμε «Δία της καλοπροαίρετης περιπέτειας». Στον Λέοντα ο Δίας βρίσκεται σε ένα χώρο χαράς και βάζει σε προτεραιότητα την υπεράσπιση του έρωτα και της δημιουργίας. Επίσης, αγνοεί τις τυπικότητες μπροστά στην ανάγκη για ψυχαγωγία και δίνει βάση στον ενθουσιασμό, σε κάθε τομέα. Τέλος, δεν πτοείται από τις αντιξοότητες και ενισχύει το ένστικτο της αυτοσυντήρησης και την επιμονή. Στην ετήσια διαδρομή του Δία στον Λέοντα, από τις 16 Ιουλίου 2014 μέχρι αρχές Αυγούστου 2015, οι περισσότεροι άνθρωποι θα αφοσιωθούν σε ένα ιδανικό και θα δώσουν έτσι νέο νόημα στη ζωή τους.

Το αστρολογικό προφίλ του μήνα

Πέφτουν πλέον οι μάσκες: Εξακολουθούμε να ζούμε σε μια εποχή όπου πρωταγωνιστικό ρόλο παίζουν ο Ουρανός από τον Κριό και ο Πλούτωνας από τον Αιγόκερω. Αυτοί οι δυο πλανήτες μέχρι την άνοιξη του 2015 θα διατηρήσουν τη δυσαρμονική όψη τους, την οποία είχαν σχηματίσει ξανά στις αρχές της δεκαετίας του 1930. Η συγκεκριμένη όψη πάντα δηλώνει μια αλλαγή σελίδας στην παγκόσμια Ιστορία και δικαιολογεί την καλά ενορχηστρωμένη κρίση της οικονομίας. Ο Ουρανός είναι ο πλανήτης της αμφισβήτησης και ο Πλούτωνας της μεταρρύθμισης.

Στο παιχνίδι έχει μπει και ο Κρόνος, ο οποίος μέχρι το Δεκέμβριο του 2014 θα βρίσκεται στον Σκορπιό, εκφράζοντας τα συμφέροντα του παγκόσμιου συστήματος και επηρεάζοντας τη διάθεση της μάζας.

Ο Ουρανός από τον Κριό δεν αμφισβητεί την αλήθεια, αλλά όλα εκείνα που εμποδίζουν τον άνθρωπο να τη δει. Μας φέρνει προ τετελεσμένου γεγονότος, αντιμέτωπους με την πραγματικότητα. Μας υποχρεώνει να βγάλουμε τις μάσκες, μας απελευθερώνει, ενώ ωθεί εκείνους που έχουν ευρεία αντίληψη σε πράξεις απομυθοποίησης και διαμαρτυρίας. Οι εξελίξεις τόσο αυτής της χρονιάς όσο και της επομένης θα ταυτιστούν με γεγονότα μεγάλης βαρύτητας, ενώ θα πραγματοποιηθούν αλλαγές με δραματικό τρόπο.

Από την άλλη, ο Κρόνος ωθεί στην απόκρυψη των ουσιαστικών σχεδίων του συστήματος και επιμένει όσον αφορά τη συμμόρφωση στους κανόνες και στα τεχνάσματα που υποτίθεται ότι συντηρούν την ισορροπία του κοινωνικού ιστού αλλά εξυπηρετούν μόνο τα κέντρα εξουσίας.

Ο Ουρανός χαρακτηρίζει τον Κρόνο λογικοφανή και ουτοπιστή. Η κόντρα αυτών των δυο τώρα γίνεται πιο ακραία. Αν όλα τα προσωπεία πέσουν, και στις πιο καλές περιπτώσεις η εικόνα που θα φανεί θα είναι τουλάχιστον αποκρουστική. Από τη μια οι άνθρωποι προσπαθούν να αντισταθούν και από την άλλη το σύστημα να διατηρήσει τη δύναμή του. Αν συνειδητοποιήσουμε την αλήθεια την οποία μας αποκαλύπτει ο Ουρανός και πάρουμε την απόφαση να δείξουμε τις πραγματικές μας προθέσεις, λειτουργούμε σωστά, και σε αυτή τη φάση βρίσκεται ο περισσότερος κόσμος τώρα. Η απόφαση αυτή έρχεται συνήθως ύστερα από δύσκολες κρόνιες περιόδους καταπίεσης και ταλαιπωρίας. Βρισκόμαστε στο σημείο της συνειδητοποίησης του πόσο αδιάφορη είναι η εξουσία για την προσωπική ιστορία του καθενός μας και αναζητάμε νέες λύσεις αλλά και νέα ιδανικά για να συνεχίζουμε να ζούμε με αξιοπρέπεια.

Ο Δίας στον Λέοντα θεωρείται επιδεικτικός και δημιουργικός. Έχει διάρκεια, ένταση και θετική επιρροή. Θα μπορούσαμε να τον χαρακτηρίσουμε «Δία της καλοπροαίρετης περιπέτειας».

Παρακάτω αθ βρεις πώς θα σε επηρεάσει ανάλογα με το ζώδιο σου.

ΦΩΤΙΑ

Κριός: Νέα προοπτική στον έρωτα. Η διέλευση του Δία από τον Λέοντα θα σε βοηθήσει να βρεις ξανά το κέφι σου για ζωή, επίσης θα σε βοηθήσει αν είσαι ελεύθερος επαγγελματίας να ενισχύσει την εργασία σου ή να βρεις στρατηγικές επιβίωσης και επέκτασης. Επίσης, θα παίξει σημαντικό ρόλο στον έρωτα, και θα δώσει μια νέα προοπτική σε αυτόν τον τομέα. Πολλοί θα σκεφτείτε σοβαρά την απόκτηση ενός παιδιού, ενώ άλλοι θα μπείτε στη διαδικασία χωρίς πολλές σκέψεις. Κατά τα άλλα, δεν μπορείς να προσπαθήσεις να ανεξαρτητοποιηθείς από περιορισμούς, γεγονός σημαντικό για τους καλλιτέχνες και τα δημόσια πρόσωπα. Ο,τι πετύχεις κατά τη διέλευση του Δία από τον Λέοντα θα έχει διάρκεια.

Λέων: Το λες και γίνεται! Ο Δίας στο ζώδιό σου θα τονίσει την αισιοδοξία και τη δημιουργικότητά σου, και θα σου χαρίσει τύχη. Με αφορμή αυτόν, θα δώσεις προτεραιότητα στις προσωπικές υποθέσεις σου, στις οποίες θα υπάρξουν ευνοϊκότερες εξελίξεις. Από την άλλη, θα ξεπεράσεις εμπόδια, θα βελτιώσεις την αισθηματική σου ζωή, θα ενισχύσεις την κοινωνική σου θέση, θα διευθετήσεις εκκρεμείς νομικές υποθέσεις και θα ασχοληθείς με την προσωπική επιμόρφωση, η οποία και θα συμβάλει στην κοινωνική και επαγγελματική άνοδό σου μελλοντικά. Αν γίνεται, μπορείς να ασχοληθείς λίγο πιο θερμά με σχέσεις και συνεργασίες, καλό είναι να ξεκουραστείς αρκετά, να ταξιδέψεις ή να πας διακοπές. Επίσης, αναζήτησε τους ανθρώπους που θα μπορούσαν να σου είναι είτε χρήσιμοι είτε ευχάριστοι.

Τοξότης: Γνώσεις, φίλοι, στόχοι. Διαμορφώνεται ένα καλύτερο κλίμα και ανοίγουν νέοι ορίζοντες για σένα, αλλά θα χρειαστεί ακόμα λίγη υπομονή εκ μέρους σου μέχρι να φανούν τα αποτελέσματα πιο ξεκάθαρα. Ο Δίας στον Λέοντα ρίχνει φως σε μια εποχή που τη χαρακτηρίζουν οι στόχοι, η ανανέωση σκέψεων και η αλλαγή νοοτροπίας. Θα τονίσει την επικοινωνιακή σου ικανότητα και θα σε βοηθήσει να ανανεώσεις τις συνθήκες εργασίας σου, να επιμορφωθείς και να κάνεις νέους συμμάχους και φίλους. Ο Δίας στον Λέοντα σημαίνει ευχάριστα ταξίδια, εμπλουτισμό γνώσεων και κοινωνική καταξίωση, ενώ θα προετοιμάσει το δρόμο κατευθύνοντας συγκεκριμένα τη σκέψη σου ώστε να δεχτείς ομαλότερα την είσοδο του Κρόνου ζώδιο σου.

ΓΗ

Ταύρος: Κοιτάζεις το μέλλον αλλιώς. Ο Δίας στον Λέοντα θα γεφυρώσει διαφωνίες που είχατε με μέλη της οικογένειάς σου, θα σε βοηθήσει να διασώσεις περιουσιακά στοιχεία που κινδυνεύουν να χαθούν και θα σε κάνει πιο δημιουργική και χρήσιμη στο στενό περιβάλλον σου. Επίσης, θα σου προσφέρει εφόδια που χρειάζεσαι, εξυπηρετώντας σε έτσι στην κάλυψη των βιοποριστικών σου αναγκών και, κυρίως, θα εξοπλίσει κατάλληλα τους νεότερους και πιο φιλόδοξους ώστε να εξελιχτείς κοινωνικά και επαγγελματικά κατά τη διάρκεια της διέλευσής του από τον Λέοντα. Ο Δίας θα καταστήσει ευκολότερη την ψυχική ανασυγκρότηση, θα περιορίσει τις συγκρούσεις με το παρελθόν και θα σε κάνει πιο ευσυνείδητη και αγαπητή στη δουλειά.

Παρθένος: Πιο δυνατή, πιο αποδοτική. Το σθένος σου θα τονιστεί εξαιρετικά κατά την παραμονή του Δία στον Λέοντα. Αυτός θα σε βοηθήσει να αξιοποιήσεις τα ταλέντα σου, θα σε κάνει πιο διεισδυτική σε καταστάσεις, θα διευρύνει την εσωτερική σου ζωή, θα ενισχύσει τις μεταφυσικές σου ανησυχίες και θα ενισχύσει την πίστη σου σε ιδέες και ανθρώπους. Η ενίσχυση αυτής της πίστης θα σας προστατέψει ενάντια στις δυσκολίες και στα εμπόδια. Οι σχέσεις αγάπης θα κεντρίσουν το ενδιαφέρον σου, θα γίνεις πιο δημιουργική, ενώ η δημοτικότητά σου θα αυξηθεί και οι συναντήσεις με διάφορους ανθρώπους θα πληθύνουν. Αξιοποίησε τα καλά που σου δίνει η ζωή αλλά μπορεί να χρειαστεί να υπομείνεις τις τελευταίες πιέσεις που αναπόφευκτα θα υποστείς από ανθρώπους στο στενό περιβάλλον σου.

Αιγόκερως: Γνώσεις, εμπειρίες, δύναμη. Ανακούφιση πρόκειται να σου προσφέρει ο Δίας στον Λέοντα, αν και εξαιτίας του θα δεχτείς κάποιους αιφνιδιασμούς, και οικονομικής φύσεως. Γενικά, θα σε ωθήσει να προχωρήσεις πιο τολμηρά, θα βοηθήσει να νικήσεις εχθρούς και να καλύψετε απώλειες τόσο σε συναισθηματικό όσο και σε υλικό επίπεδο, αλλά και να διαχειριστείς καλύτερα υποθέσεις που σε απασχολούν εδώ και καιρό. Ακόμα, θα σε κάνει πιο χρήσιμη, ενώ θα συμβάλει αρκετά στο να ξεπεράσεις πιθανά προβλήματα υγείας ή εργασίας. Γενικά, θα μειώσει τις φοβίες και την απαισιοδοξία και θα σε κάνει πιο παραγωγική και χρήσιμη, τόσο στο επαγγελματικό όσο και στο οικογενειακό περιβάλλον. Θα κερδίσεις σε γνώσεις, εμπειρίες και δύναμη.

ΑΕΡΑΣ


Δίδυμοι: Πάνω σου πέφτει φως! Με αφορμή το φαινόμενο του μήνα, μπορείς να αξιοποιήσεις ευκολότερα τις γνώσεις σου αλλά και τις ικανότητές σου στην έκφραση. Ο Δίας στον Λέοντα θα αυξήσει τη δραστηριότητα γύρω σου, θα σε κάνει πιο παραγωγική, θα διευκολύνει την αλλαγή τόπου διαμονής, αν θέλεις κάτι τέτοιο, και θα σε ανανεώσει ευνοώντας τις μετακινήσεις και τα συχνότερα ταξίδια. Σημαντικό ρόλο θα παίξει στην απόκτηση χρήσιμων γνώσεων, ενώ θα προωθήσει την αυτοπροβολή σου. Όσες δεν γίνεται να αποφύγετε μια απώλεια αισθηματικής φύσεως, αποδεχτείτε το γεγονός και αφήστε το χρόνο να δείξει. Τέλος, αξιοποίησε τις εμπνεύσεις σου στη δουλειά σου. Κάποιες ιδέες σου μπορεί σύντομα να αποφέρουν καρπούς.

Ζυγός: Από εσένα για τους άλλους. Ο Δίας στον Λέοντα επιζητά την έγκριση και την αγάπη με τρόπο λιγότερο απτό και προσωπικό. Η αποχώρηση του Αρη από το ζώδιό σου, σε συνδυασμό με τον Δία στον Λέοντα, εγκαινιάζει μια καλύτερη εποχή για τις περισσότερους από εσάς. Ενισχύονται οι φιλίες και οι προσδοκίες και τονίζεται η ανάγκη για προσωπική εξέλιξη, που θα βοηθήσει άλλωστε και τους γύρω σου να ζήσουν καλύτερα. Ο Δίας στον Λέοντα θα σε κάνει πιο ευαίσθητη απέναντι στα μεγάλα κοινωνικά ζητήματα της εποχής και περισσότερο σεμνούς, οι εγωκεντρικές προβολές και η επίδειξη θα περιοριστούν. Γενικά, ο Δίας στον Λέοντα θα βοηθήσει να αναπτύξειε καλύτερες στρατηγικές, να ενισχύσεις το πνεύμα σου και να αντιμετωπίσεις πιο ψύχραιμα τις οικονομικές δυσκολίες.

Υδροχόος: Ώρα για μεγάλες αποφάσεις! Οι σχέσεις σου πρόκειται να είναι ο μεγάλος κερδισμένος από την παραμονή του Δία στον Λέοντα. Με τη συμβολή του θα καταφέρεις να αποκαταστήσεις πιθανές ζημιές και να λύσεις παρεξηγήσεις που προηγήθηκαν, ενώ δεν αποκλείεται να καλωσορίσεις και ένα νέο έρωτα στη ζωή σου. Πολλές, από την άλλη, θα αφιερώσετε τις δυνάμεις σας σε ένα νέο σκοπό, ένα άτομο, ή θα ακολουθήσετε ένα νέο προορισμό, με συνέπεια να βελτιωθεί σταδιακά η καθημερινότητά σας. Ήρθε η στιγμή να πάρεις αποφάσεις, να ανανεώσεις τους συνεργάτες σου, και οι πιο τολμηρές να μεταναστεύσετε στο εξωτερικό. Αν κάνεις ένα τέτοιο βήμα, θα ανανεωθείς σε βάθος. Η κίνηση αυτή θα αποτελέσει σταθμό για το υπόλοιπο της ζωής σου.

ΝΕΡΟ


Καρκίνος
: Οι ιδέες και τα σχέδια σου γίνονται πραγματικότητα! Το φαινόμενο του Ιουλίου θα τονίσει την αίσθηση της συναισθηματικής ασφάλειας και θα σου δώσει τα μέσα για να βελτιώσεις τα οικονομικά σου. Μετά από ένα χρόνο παραμονής στο ζώδιό σου, ο Δίας θα περάσει στο γειτονικό, τον Λέοντα, και θα αποκαλύψει τους καρπούς των προσπαθειών σου, βοηθώντας σε παράλληλα να υλοποιήσεις σχέδια και ιδέες ευκολότερα. Ο ρόλος του είναι συντηρητικός και πρακτικός. Θα μπορέσεις να βρεις λύσεις σε κάποια ζητήματα στα οποία είχες σηκώσει τα χέρια ψηλά έως τώρα, να κάνεις μια αγορά ή πώληση που θα σε βγάλει από δύσκολη θέση, να αποφύγεις την απώλεια περιουσιακών στοιχείων και δυσάρεστα άτομα και να αποκτήσεις συμμάχους στις προσπάθειες που καταβάλλεις.

Σκορπιός
: Κινητήρια δύναμη. Η επιθυμία σου για κοινωνική καταξίωση σε συνοδεύει σταθερά, κι ο Δίας μέσα από την πορεία του στον Λέοντα θα σου δώσει την ευκαιρία να την πετύχεις. Έτσι, θα δικαιώσει τις προσπάθειές σου, λειτουργώντας ως αντίδοτο στον Κρόνο, που είναι εγκατεστημένος στο ζώδιό σου από τον Οκτώβριο του 2012. Έρχεται μια εποχή που αργά αλλά σταθερά θα ανοίξει το δρόμο στην επαγγελματική εξέλιξη και θα σε διευκολύνει οικονομικά. Οι νεότερες να περιμένετε πως θα σας κάνει πιο φιλόδοξες και τους ωριμότερες αλλά και πιο ανθεκτικές. Ο Δίας στον Λέοντα θα χτίσει γερές βάσεις και σε μια επιτυχία που θα διαπιστώσεις αρκετά χρόνια αργότερα.

Ιχθείς: Παίρνεις τα πάνω σου! Ο Δίας στον Λέοντα είναι εγγύηση για τη βελτίωση της υγείας σου, για την τόνωση των φυσικών και ψυχικών σου δυνάμεων, για τη βελτίωση των συνθηκών ζωής σου, για την επαγγελματική σου πρόοδο, την εύρεση εργασίας, την αλλαγή εργασιακών συνθηκών και συνεργασιών, που θα σε βοηθήσουν, για καινοτομίες στη δουλειά σου. Θα εξυπηρετήσει τις κοινωνικές και αισθηματικές σχέσεις σου, βελτιώνοντας τις συνθήκες στην επικοινωνία και διευκολύνοντας τη συνεννόηση. Χαρακτηριστική θα είναι η δραστηριότητα γύρω σου και οι διαφορετικές εντυπώσεις που θα σου δοθούν από τους ανθρώπους. Διαχειρίσου μόνο προσεκτικά τα οικονομικά σου και μη βιάζεσαι να επιχειρήσεις ρίσκα ή αιφνίδιες αλλαγές στις συνθήκες ή στο αντικείμενο της εργασίας σου.

Από τον Κώστα Λεφάκη,

Επιμέλεια: Ε.Α.



Πηγή : womenonly.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης για τη δημοσίευση των σχολίων:

Είναι δυνατή η υποβολή σχολίων από τους χρήστες/επισκέπτες, ελεύθερα. Αν όμως κριθεί σκόπιμο, η συντακτική ομάδα μπορεί να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οποιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι ειρωνικό, υβριστικό ή έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν αποδέχεται, εγγυάται, ενστερνίζεται, ή υιοθετεί τις προσωπικές σκέψεις, αντιλήψεις και πληροφορίες, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αποδέχεστε αυτομάτως τους όρους χρήσης.

Εκ της συντακτικής ομάδας του pella-news.blogspot.gr.