Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Σάββατο 12 Ιουλίου 2014

Έκλεισε στη Μπαρτσελόνα ο Σουάρες

Είναι πλέον οριστικό. Η Μπαρτσελόνα συμφώνησε με τη Λίβερπουλ για τη μεταγραφή του Λουίς Σουάρες στους «μπλαουγκράνα», με τους «κόκκινους» να βάζουν στα ταμεία τους 75 εκατομμύρια λίρες.


Ένα μεγάλο μεταγραφικό σίριαλ λαμβάνει τέλος, αφού ο Ουρουγουανός είναι πλέον και επίσημα παίκτης της Μπαρτσελόνα. Η μεγαλύτερη μεταγραφή του καλοκαιριού είναι γεγονός, αφού Λίβερπουλ και Μπαρτσελόνα συμφώνησαν για τον παίκτη στα 75 εκατομμύρια λίρες, με τον Ουρουγουανό σούπερ σταρ να πηγαίνει άμεσα στη Βαρκελώνη όπου θα υπογράψει πενατετές συμβόλαιο με τους «μπλαουγκράνα», ενώ τη μεταγραφή ανακοίνωσε επίσημα και η Λίβερπουλ λέγοντας: «Η Λίβερπουλ επιβεβαιώνει οτι ο Λουίς Σουάρες φεύγει από την ομάδα ύστερα από συμφωνία του συλλόγου με την Μπαρτσελόνα. Ο παίκτης πλέον έχει την άδεια να συμπληρώσει τα απαραίτητα χαρτιά τα οποία συμπεριλαμβάνονται για τη μεταγραφή. Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε τον Λουίς για την προσφορά του και τον ρόλο που έπαιξε έτσι ώστε να έρθει η ομάδα μας ξανά στο Τσάμπιονς Λιγκ. Όλοι στη Λίβερπουλ εύχονται στον Λουίς και την οικογένειά του τα καλύτερα για το μέλλον».

Ενώ ο παίκτης από τη μεριά του είπε: «Φεύγω από τη Λίβερπουλ με βαριά καρδιά για μία νέα ζωή και μία νέα εμπειρία στην Ισπανία. Τόσο εγώ όσο και η οικογένειά μου ερωτευτήκαμε αυτήν την ομάδα και την πόλη, αλλά κυρίως ερωτευτήκαμε αυτούς τους απίστευτους οπαδούς. Με στηρίζατε πάντα σαν οικογένεια και δε θα το ξεχάσω ποτέ, θα είμαστε πάντα οπαδοί της Λίβερπουλ. Ελπίζω όλοι να καταλαβαίνετε αυτήν την απόφαση. Αυτή η ομάδα έκανε τα πάντα για να με κρατήσει, αλλά το να παίξω και να ζήσω στην Ισπανία, εκεί όπου είναι η οικογένειά μου, είναι το όνειρό μου και πιστεύω οτι το χρονικό σημείο είναι το σωστό. Εύχομαι στον Μπρένταν Ρότζερς και στην ομάδα τα καλύτερα για το μέλλον. Η ομάδα είναι σε πολύ καλά χέρια και είμαι σίγουρος οτι και η επόμενη σεζόν θα είναι επιτυχημένη».

«Είμαι πολύ περήφανος που έπαιξα ρόλο στο να επιστρέψει η Λίβερπουλ στην Ελίτ της Πρέμιερ Λιγκ και που θα αγωνιστεί στο Τσάμπιονς Λιγκ. Ευχαριστώ και πάλι για τις υπέροχες στιγμές και τις αναμνήσεις. You ‘ll Never Walk Alone».

Πηγή: premierleague.gr


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης για τη δημοσίευση των σχολίων:

Είναι δυνατή η υποβολή σχολίων από τους χρήστες/επισκέπτες, ελεύθερα. Αν όμως κριθεί σκόπιμο, η συντακτική ομάδα μπορεί να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οποιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι ειρωνικό, υβριστικό ή έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν αποδέχεται, εγγυάται, ενστερνίζεται, ή υιοθετεί τις προσωπικές σκέψεις, αντιλήψεις και πληροφορίες, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αποδέχεστε αυτομάτως τους όρους χρήσης.

Εκ της συντακτικής ομάδας του pella-news.blogspot.gr.