Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Πέμπτη 31 Ιουλίου 2014

Στους "8" η Εθνική Εφήβων

Η Εθνική Εφήβων επικράτησε του Μαυροβουνίου με 72-57, παίρνοντας την τρίτη θέση στον όμιλο της. Πολύ καλή εμφάνιση από τους Τσαλμπούρη, Σταμάτη και Χαραλαμπόπουλο. Αντίπαλος στους "8" η Ιταλία.
θνική Εφήβων πραγματοποίησε πολύ καλή εμφάνιση απέναντι στο Μαυροβούνιο, εξασφαλίζοντας την τρίτη θέση του F' Oμίλου, καθώς επικράτησε με 72-57. Αντίπαλος πλέον του αντιπροσωπευτικού μας συγκροτήματος στα προημιτελικά του ευρωπαϊκού πρωταθλήματος είναι η Ιταλία, η οποία ηττήθηκε με 81-65 από την Κροατία για τον άλλο Ε' Όμιλο.

Έτσι, οι Ιταλοί πήραν την δεύτερη θέση, με τους Κροάτες να τερματίζουν στην πρώτη. Η Εθνική, λοιπόν αντιμετωπίζει τους ηττημένους της μεταξύ τους αναμέτρησης, και το Μαυροβούνιο παίζει με τους Κροάτες που πήραν την πρώτη θέση.
Οι διεθνείς μας μπήκαν δυνατά στην αναμέτρηση και κατάφεραν να επιβάλουν από τα πρώτα λεπτά του αγώνα το παιχνίδι τους. Ο Παπαγιάννης έκανε το 5-9 στο έκτο λεπτό του αγώνα για να περάσουν μπροστά οι Μαυροβούνιοι με τον Πόποβιτς, ο οποίος ευστόχησε σε σουτ τριών πόντων (10-9). Ο Σταμάτης, όμως μαζί με τον Μουράτο έκαναν το 10-15 για να ανέβει ακόμα περισσότερο η διαφορά, έπειτα από καλάθι του Μήτογλου (10-17), σκορ με το οποίο έκλεισε το πρώτο δεκάλεπτο της αναμέτρησης.
Στην συνέχεια, τα πράγματα δεν άλλαξαν, με τον Τσαλμπούρη στο 11ο λεπτό να σημειώνει το 12-22 και να ανεβάζει για πρώτη φορά την διαφορά στους δέκα πόντους. Ο Χαραλαμπόπουλος με τρίποντο πέτυχε το 12-25, ενώ και πάλι ο Τσαλμπούρης έκανε το 28-14. Οι διεθνείς μας διατήρησαν το προβάδισμα τους στο σκορ, με το ημίχρονο να ολοκληρώνεται στο 27-41 για την Εθνική μας.
Τα πράγματα δεν άλλαξαν στην τρίτη περίοδο, με το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα να διατηρεί το προβάδισμα χωρίς ιδιαίτερες δυσκολίες. Αποτέλεσμα ήταν το 30' να κλείσει στο 43-57 και οι διεθνείς μας να φτάσουν στο θετικό αποτέλεσμα με 72-57. Ο Τσαλμπούρης ήταν εξαιρετικός, σημειώνοντας 16 πόντους με 4 τρίποντα, ενώ ο Χαραλαμπόπουλος πρόσθεσε 15 πόντους (πήρε και 15 ριμπάουντ), ευστοχώντας σε τρία σουτ τριών πόντων. Ο Σταμάτης είχε 15 πόντους, 2 ριμπάουντ και 4 ασίστ.
Μαυροβούνιο (Ράντοβιτς): Άντελιτς 2, Γέλοβατς, Τσβόροβιτς, Κριβοκάπιτς 3, Ραντούνοβιτς 4, Χατζιμπέγκοβιτς 3 (1), Πόποβιτς 17 (1), Μπάτσοβιτς 14 (1), Νίκολιτς 3, Ίλιτς 6 (1), Ντόζιτς 5 (1), Κνέζεβιτς.
Ελλάδα (Παπαθεοδώρου): Τολιόπουλος, Κόνιαρης 3 (1), Κώττας 4, Οικονομόπουλος, Μήτογλου 9, Μουράτος 2, Τσαλμπούρης 16 (4), Μπιλλής 2, Σταμάτης 15, Παπαγιάννης 6, Χαραλαμπόπουλος 15 (3).

Πηγή: Sport24

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης για τη δημοσίευση των σχολίων:

Είναι δυνατή η υποβολή σχολίων από τους χρήστες/επισκέπτες, ελεύθερα. Αν όμως κριθεί σκόπιμο, η συντακτική ομάδα μπορεί να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οποιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι ειρωνικό, υβριστικό ή έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν αποδέχεται, εγγυάται, ενστερνίζεται, ή υιοθετεί τις προσωπικές σκέψεις, αντιλήψεις και πληροφορίες, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αποδέχεστε αυτομάτως τους όρους χρήσης.

Εκ της συντακτικής ομάδας του pella-news.blogspot.gr.