Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Σάββατο 7 Ιουνίου 2014

Πήραν... "μπρος" στον ΝΕΟ ΑΕΤΟ ΣΚΥΔΡΑΣ

Με γρήγορους ρυθμούς προχωράει ο σχεδιασμός του  ΝΕΟΥ ΑΕΤΟΥ ΣΚΥΔΡΑΣ.

Ήδη η διοίκηση της ομάδος έχει στελεχωθεί και μένει πλέον η ψηφοφορία για την κατανομή των θέσεων καθώς και η επίσημη ανακοίνωση τους στον τύπο.
Όσον αφορά τους ποδοσφαιριστές, οι μέχρι τώρα άνθρωποι του συμβουλίου,
έχουν έρθει σε επαφή με τον βασικό κορμό ποδοσφαιριστών οι οποίοι πρωταγωνιστούσαν σε ομάδες της Α1 και Α΄ κατηγορίας της ΕΠΣ Πέλλας.

Επίσης μεγάλο ενδιαφέρον εκφράζουν νεαροί ποδοσφαιριστές ηλικίας 14-18 ετών για να ενταχθούν στο ρόστερ της ιστορικής αυτής ομάδος.

Η συνέχεια προβλέπεται πολύ ενδιαφέρουσα και εμείς στο pella-news.blogspot.gr θα είμαστε εδώ για να σας ενημερώνουμε αμέσως για οποιοδήποτε νέο υπάρχει, όσον αφορά την ομάδα της καρδιάς όλων των πολιτών της Σκύδρας, τον "ΝΕΟ" ΑΕΤΟ ΣΚΥΔΡΑΣ.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης για τη δημοσίευση των σχολίων:

Είναι δυνατή η υποβολή σχολίων από τους χρήστες/επισκέπτες, ελεύθερα. Αν όμως κριθεί σκόπιμο, η συντακτική ομάδα μπορεί να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οποιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι ειρωνικό, υβριστικό ή έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν αποδέχεται, εγγυάται, ενστερνίζεται, ή υιοθετεί τις προσωπικές σκέψεις, αντιλήψεις και πληροφορίες, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αποδέχεστε αυτομάτως τους όρους χρήσης.

Εκ της συντακτικής ομάδας του pella-news.blogspot.gr.