Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Παρασκευή 20 Ιουνίου 2014

Δημότης παραπονιέται στο Δημ. Συμβ. Σκύδρας για βουλωμένα φρεάτια (βίντεο, φωτορεπορτάζ)

Δημότης παραπονιέται στο Δημ. Συμβ. Σκύδρας για βουλωμένα φρεάτια. Ακολούθησαν τοποθετήσεις. Δείτε βίντεο και φωτορεπορτάζ...

Μετά την ολοκλήρωση των πέντε θεμάτων της συνεδρίασης της 16ης Ιουνίου 2014 του Δημοτικού Συμβουλίου
Σκύδρας, ο Δημοτικός Σύμβουλος Δημήτρης Μίμης ζήτησε τον λόγο και με μορφή ερώτησης, αναφέρθηκε στην κακή κατάσταση που βρέθηκε την προηγούμενη ημέρα το κέντρο της Σκύδρας, μιας και κάποιες περιοχές πλημμύρισαν (δείτε εδώ κι εδώ).

Ο Πρόεδρος της ΔΕΥΑ Δήμου Σκύδρας Γιάννης Θεοδωρίδης αναφέρθηκε στα έντονα καιρικά φαινόμενα και αυτό προκάλεσε την άμεση συμμετοχή στην συζήτηση από τον Σκυδραίο Δημότη Χάρη Πορτοκαλίδη, ο οποίος ζήτησε τον λόγο από τον Πρόεδρο του Δημοτικού Συμβουλίου Στάθη Ανδρεάδη κι εξέφρασε το παράπονο ό,τι τα φρεάτια στο κέντρο ήταν βουλωμένα και ως αποτέλεσμα αυτού ήταν να πλημμυρίσει το σπίτι των γονέων του.

Στη συνέχεια ακολούθησαν τοποθετήσεις, εκ νέου του Προέδρου της ΔΕΥΑ Γιάννη Θεοδωρίδη, του σημερινού Δημάρχου Γιώργου Χοΐδη, της νεοεκλεγέντος Δημάρχου Κατερίνας Ιγνατιάδου και της Αντιδημάρχου Σκύδρας Κατερίνας Καλώση-Τριανταφυλλίδη.

Δείτε όλη τη συζήτηση, στο βίντεο που ακολουθεί...


Η συζήτηση για τα βουλωμένα φρεάτια συνεχίστηκε με υψηλούς τόνους κι εκτός Δημοτικού Συμβουλίου, με χαρακτηριστική την διπλανή φωτογραφία, που βλέπουμε τον Δημότη Χάρη Πορτοκαλίδη να συνομιλεί με τον σημερινό Δήμαρχο Γιώργο Χοΐδη, παρουσία του Προέδρου της ΔΕΥΑ  Γιάννη Θεοδωρίδη και του Αναπληρωτή Προέδρου του Δημοτικού Συμβουλίου Δαμιανού Καρακελίδη.

Αμέσως μετά, ο γράφων περιπλανήθηκε με την κάμερα του στους δρόμους  της Σκύδρας και φωτογράφισε τα φρεάτια για να αποτυπώσει την κατάσταση που επικρατούσε εκείνη την στιγμή, βράδυ Δευτέρας 16-06-2014.

Δείτε τις παρακάτω σχετικές φωτογραφίες...













1 σχόλιο:

  1. ΘΑ ΔΟΥΜΕ Η ΝΕΑ ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΑΦΟΥ ΞΕΡΕΙ ΤΑ ΠΡΟΒΛΑΜΑΤΑ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΤΙ ΜΕΤΡΑ ΘΑ ΠΑΡΕΙ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι όροι χρήσης για τη δημοσίευση των σχολίων:

Είναι δυνατή η υποβολή σχολίων από τους χρήστες/επισκέπτες, ελεύθερα. Αν όμως κριθεί σκόπιμο, η συντακτική ομάδα μπορεί να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οποιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι ειρωνικό, υβριστικό ή έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν αποδέχεται, εγγυάται, ενστερνίζεται, ή υιοθετεί τις προσωπικές σκέψεις, αντιλήψεις και πληροφορίες, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αποδέχεστε αυτομάτως τους όρους χρήσης.

Εκ της συντακτικής ομάδας του pella-news.blogspot.gr.