Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Κυριακή 1 Ιουνίου 2014

Επιτυχημένη η παρουσίαση του βιβλίου «Αρχαία Μακεδονία» του Δημήτρη Ευαγγελίδη στην Έδεσσα (Φωτορεπορτάζ, βίντεο)

Στην ασφυκτικά κατάμεστη από κόσμο αίθουσα του Παρθεναγωγείου -στο Βαρόσι- στην Έδεσσα, παρουσιάστηκε σήμερα αρχιμηνιά του Ιούνη του 2014 από το Δ.Σ. του Συλλόγου «Βιβλιόφιλοι Έδεσσας» το βιβλίο του διακεκριμένου Εδεσσαίου συγγραφέα Δημήτρη Ε. Ευαγγελίδη, με τίτλο «Αρχαία Μακεδονία», το οποίο και προλόγισαν ο γνωστός εκδότης και συγγραφέας Σάββας Καλεντερίδης και ο γνωστός ιστορικός και συγγραφέας Μανώλης Βαλσαμίδης.

Στην εκδήλωση παρευρέθηκε αρκετός κόσμος, με χαρακτηριστικές παρουσίες -αυτές- των πανηγυρικά επανεκλεγέντων Αντιπεριφερειάρχη Πέλλας Θεόδωρου Θεοδωρίδη και Δημάρχου Έδεσσας Δημήτρη Γιάννου, καθώς και αρκετών δημοτικών συμβούλων στο Δήμο Έδεσσας, του Αντιπροέδρου Κεντρικής Μακεδονίας της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Πολιτιστικών Συλλόγων Μακεδόνων Δημήτρη Γιουματζίδη, της Προέδρου του συλλόγου «Βιβλιόφιλοι Έδεσσας» Δέσποινας Σεμερτζίδου κ.ά.

Ο Συγγραφέας και ερευνητής Δημήτρης Ευαγγελίδης προτού μιλήσει για το βιβλίο του με τίτλο «Αρχαία Μακεδονία», φρόντισε να το αφιερώσει στον μεγάλο φιλέλληνα αρχαιολόγο και καθηγητή κλασικής αρχαιολoγίας Στέφανο Μίλερ, δείτε το σχετικό βίντεο...



Δείτε επίσης, την τοποθέτηση του Σάββα Καλεντερίδη σε βίντεο...



Ιδιαίτερο χρώμα στην εκδήλωση έδωσαν οι:
Χρήστος Παλάνης (Ακορντεόν), Αναστάσιος Φίλτσης (Κλαρίνο). Θεοφάνης Πέγιος (Κορνέτα) και Δημήτρης Παλιμάνης (Νταούλι), που έπαίξαν εδεσσαϊκούς παραδοσιακούς σκοπούς και κέρδισαν άξια το χειροκρότημα των παρευρισκομένων. Απολαύστε έναν όμορφο σκοπό, μέσω του παρακάτω βίντεο...


Δείτε επίσης το παρακάτω σχετικό φωτορεπορτάζ, από την σημερινή εκδήλωση...































Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης για τη δημοσίευση των σχολίων:

Είναι δυνατή η υποβολή σχολίων από τους χρήστες/επισκέπτες, ελεύθερα. Αν όμως κριθεί σκόπιμο, η συντακτική ομάδα μπορεί να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οποιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι ειρωνικό, υβριστικό ή έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν αποδέχεται, εγγυάται, ενστερνίζεται, ή υιοθετεί τις προσωπικές σκέψεις, αντιλήψεις και πληροφορίες, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αποδέχεστε αυτομάτως τους όρους χρήσης.

Εκ της συντακτικής ομάδας του pella-news.blogspot.gr.