Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Δευτέρα 26 Μαΐου 2014

Επανεξελέγησαν οι Απόστολος Τζιτζικώστας & Θεόδωρος Θεοδωρίδης...

...στην Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας και την Αντιπεριφέρεια Πέλλας.

Σύμφωνα με τα αποτελέσματα του δεύτερου γύρου των περιφερειακών εκλογών στην Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας εξελέγη Περιφερειάρχης ο νυν Απόστολος Τζιτζικώστας, που κέρδισε πανηγυρικά τον συνηποψήφιό του Γιάννη Ιωαννίδη, αυξάνοντας μάλιστα υπερβολικά την διαφορά της «ψαλίδας» σε σχέση με την πρώτη Κυριακή.

Ο επικεφαλής του συνδυασμού «Αλληλεγγύη» Σύγχρονη, Ανθρώπινη Μακεδονία και Περιφεριάρχης Κεντρικής Μακεδονίας, στην πρώτη του δήλωση μετά την επανεκλογή του, ανέφερε τα εξής:

"Σας ευχαριστώ μέσα από την καρδιά μου. Σας ευχαριστώ, όλες και όλους.

Το σημερινό αποτέλεσμα ξεπέρασε κάθε προσδοκία. Σήμερα, εδώ, στη Μακεδονία, κάναμε πρώτοι το μεγαλύτερο βήμα που έγινε ποτέ για την αυτονομία της Αυτοδιοίκησης. Σήμερα αποδείξαμε ότι η ανεξαρτησία και η δύναμη των πολιτών είναι ισχυρότερες από ποτέ. Οι Μακεδόνες μίλησαν, και η εντολή τους είναι ηχηρή και αδιαμφισβήτητη: Ενωμένοι προχωράμε μπροστά! Αφήνουμε πίσω όλα όσα μας δίχασαν, όλα όσα μας χώρισαν. Μπορεί να ξεκινήσαμε από διαφορετικές αφετηρίες, όμως τώρα συναντιόμαστε, γιατί όλοι αγαπάμε τον τόπο μας και θα αγωνιστούμε για το καλύτερο.

Τώρα αρχίζει μια καινούργια εποχή. Σήμερα νικήσαμε όλοι. Δεν ήμασταν αντίπαλοι με κανέναν όλο αυτό το διάστημα. Αντίπαλός μας είναι μόνο τα προβλήματα, και έχουμε πολύ δουλειά μπροστά μας.Θα αγωνιστώ για να γίνει η συνεργασία πράξη, γιατί μας ενώνουν οι μεγάλες προκλήσεις για το αύριο. Η προσωπική, πολιτική και ηθική μου δέσμευση προς όλους ανεξαιρέτως, τους πολίτες, είναι να είμαι περιφερειάρχης για όλους τους Μακεδόνες. Δεν έχει καμία σημασία τι ψήφισε ή ποιόν στήριξε ο καθένας από εμάς. Σας καλώ, όλες και όλους, σε αυτή την κοινή μας προσπάθεια.

Ευχαριστώ τους εθελοντές, τους συνεργάτες μου, την ομάδα της «Αλληλεγγύης», όλους τους υποψηφίους μας και την οικογένειά μου.

Πάνω απ' όλα, ευχαριστώ μέσα από την καρδιά μου, τους συμπολίτες μου, για τη δύναμη που μας έδωσαν και μας στήριξαν σ’ αυτό το μεγάλο βήμα!

Συνεχίζουμε…"

Δείτε τα επίσημα αποτελέσματα του 2ου γύρου των εκλογών στην Περ.Κεν.Μακεδονίας...



Αποτελέσματα επίσημης σελίδας της
Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας

Αποτελέσματα επίσημης σελίδας
του Υπουργείου Εσωτερικών

Στην Περιφερερειακή Ενότητα Πέλλας, επανεκλέγηκε πανηγυρικά ο νυν Αντιπεριφερειάρχης Θεόδωρος Θεοδωρίδης, που ήταν ο επικεφαλής του ψηφοδελτίου του Απόστολου Τζιτζικώστα, ο οποίος κέρδισε τον συνηποψήφιό του Γιάννη Ανδρίτσο, αυξάνοντας μάλιστα την διαφορά της «ψαλίδας» σε σχέση με την πρώτη Κυριακή.

Το pella-news.blogspot.gr εύχεται στoυς επανεκλεγέντες Περιφερειάρχη Κεντρικής Μακεδονίας & Αντιπεριφερειάρχη Πέλλας καλή συνέχεια και κάθε επιτυχία στην νέα τους πενταετή θητεία, ώστε να συνεχίσουν να διοικούν ενωτικά και με σκληρή δουλειά, για την αποτελεσματική αντιμετώπιση και λύση των προβλήματων του τόπου, όπως το επιτάσσουν η επιλογή των πολιτών και το κάλεσμα της νέας εποχής τόσο στην Περιφερειακή Ενότητα Πέλλας, όσο και σ΄ολόκληρη την Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας.

Δείτε τα επίσημα αποτελέσματα του 2ου γύρου των εκλογών στην Π.Ε.Πέλλας...

Αποτελέσματα επίσημης σελίδας της
Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας
Δείτε τα τελικά αποτελέσματα του 1ου γύρου των εκλογών στην Περ. Κεντρ. Μακεδονίας, εδώ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης για τη δημοσίευση των σχολίων:

Είναι δυνατή η υποβολή σχολίων από τους χρήστες/επισκέπτες, ελεύθερα. Αν όμως κριθεί σκόπιμο, η συντακτική ομάδα μπορεί να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οποιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι ειρωνικό, υβριστικό ή έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν αποδέχεται, εγγυάται, ενστερνίζεται, ή υιοθετεί τις προσωπικές σκέψεις, αντιλήψεις και πληροφορίες, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αποδέχεστε αυτομάτως τους όρους χρήσης.

Εκ της συντακτικής ομάδας του pella-news.blogspot.gr.