Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Τετάρτη 28 Μαΐου 2014

Μήνυμα Γιάννη Ανδρίτσου προς τους υποψηφίους των πανελλαδικών

Στο μήνυμά του με την ευκαιρία της έναρξης των πανελλαδικών εξετάσεων ο Γιάννης Ανδρίτσος, υποψήφιος αντιπεριφερειάρχης Πέλλας με το Γιάννη Ιωαννίδη και το συνδυασμό «Περιφέρεια Πρωταθλήτρια» επισημαίνει τα εξής:

Αγαπητοί μαθητές
Λίγες ώρες πριν τη δοκιμασία των πανελλαδικών εξετάσεων θα ήθελα να σας εκφράσω τις πιο ειλικρινείς και εγκάρδιες ευχές μου για την ευόδωση των στόχων και των προσδοκιών σας. Είναι η στιγμή που αφήνετε πίσω σας την ανέμελη περίοδο της μαθητικής ζωής και βρίσκεστε πλέον στην αφετηρία
μιας καινούργιας διαδρομής, στο κατώφλι ενός νέου κόσμου. Οι εξετάσεις αυτές είναι μια χρήσιμη εμπειρία και αποσκοπούν στο να εξοπλιστείτε με όλα εκείνα τα εφόδια που θα σας δυναμώσουν στον αγώνα της ζωής σας. Εύχομαι από καρδιάς να δικαιωθούν τα όνειρά σας και να απολαύσετε τους καρπούς των κόπων σας. Αλλά κι αν το αποτέλεσμα της προσπάθειάς σας δεν είναι το αναμενόμενο να θυμάστε ότι αυτές οι εξετάσεις δεν ήταν παρά ένας σταθμός στις πάμπολλες δοκιμασίες που περνά ο κάθε άνθρωπος στην πορεία της ζωής  του. Να έχετε δύναμη και ψυχραιμία και να γνωρίζετε ότι είστε πολύτιμοι για όλους μας, η ελπίδα μας για ένα καλύτερο κόσμο, ανεξάρτητα από το αποτέλεσμα του εγχειρήματός σας.
Καλή δύναμη στους γονείς ώστε να στηρίξουν τις προσπάθειες και τις επιλογές των παιδιών τους.
Καλή επιτυχία στους συναδέλφους μου εκπαιδευτικούς, οι οποίοι είναι βέβαιο ότι θα δώσουν και πάλι τον πιο συνεπή εαυτό τους για να ανταπεξέλθουν στα δύσκολα καθήκοντά τους. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης για τη δημοσίευση των σχολίων:

Είναι δυνατή η υποβολή σχολίων από τους χρήστες/επισκέπτες, ελεύθερα. Αν όμως κριθεί σκόπιμο, η συντακτική ομάδα μπορεί να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οποιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι ειρωνικό, υβριστικό ή έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν αποδέχεται, εγγυάται, ενστερνίζεται, ή υιοθετεί τις προσωπικές σκέψεις, αντιλήψεις και πληροφορίες, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αποδέχεστε αυτομάτως τους όρους χρήσης.

Εκ της συντακτικής ομάδας του pella-news.blogspot.gr.