Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Πέμπτη 29 Μαΐου 2014

Στο Λουτροχώρι εκκλησιάστηκε σήμερα η νέα Δήμαρχος Σκύδρας Κατερίνα Ιγνατιάδου (φωτορεπορτάζ)

Σήμερα Πέμπτη 29 Μαΐου 2014, στη πανηγυρική Θεία Λειτουργεία για την μνεία της Αναλήψεως Του Κυρίου και Σωτήρος ημών Ιησού Χριστού, έλαβε χώρα η υποδοχή των Ιερών Λειψάνων των Αγιών Ραφαήλ, Νικολάου, Τρύφωνος και Νικηφόρου του Λεπρού στο Ιερόν Παρεκκλήσιον της Αναλήψεως Του Κυρίου στο Λουτροχώρι.

Η Θεία Λειτουργεία τελέστηκε από τον αρχιμανδρίτη Παντελεήμων της Ιεράς Μητροπόλεως Εδέσσης, Πέλλης και Αλμωπίας και παρουσία αρκετού κόσμου, μεταξύ των οποίων και η νέα Δήμαρχος Σκύδρας Κατερίνα Ιγνατιάδου.

Μετά το πέρας της Θείας Λειτουργείας, η νέα Δήμαρχος Σκύδρας
δέχθηκε ευχές και συγχαρητήρια απ΄τον κόσμο για την εκλογή της και στη συνέχεια κατευθύνθηκε με τους συνεργάτες της στον απέναντι χώρο της πλατείας, όπου και δεσπόζει το προ ημερών τοποθετηθέν Μνημείο για την Γενοκτονία του Ποντιακού Ελληνισμού. Αμέσως η κα. Ιγνατιάδου παρακάθισε μαζί με τους συνεργάτες της και κατοίκους του Λουτροχωρίου, σε παρακείμενο καφέ της πλατείας και συζήτησε με τον κόσμο.

Αξίζει να σημειωθεί ό,τι καθ΄όλη την διάρκεια της ημέρας, τα Ιερά Λείψανα παρέμειναν στο Παρεκκλήσι και τέθηκαν για προσκύνημα, με την ευκαιρία της Θεοπατερικής Εορτής της Αναλήψεως.

Παρακάτω μπορείτε να δείτε το μίνι φωτορεπορτάζ που σας ετοιμάσαμε...










Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης για τη δημοσίευση των σχολίων:

Είναι δυνατή η υποβολή σχολίων από τους χρήστες/επισκέπτες, ελεύθερα. Αν όμως κριθεί σκόπιμο, η συντακτική ομάδα μπορεί να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οποιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι ειρωνικό, υβριστικό ή έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν αποδέχεται, εγγυάται, ενστερνίζεται, ή υιοθετεί τις προσωπικές σκέψεις, αντιλήψεις και πληροφορίες, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αποδέχεστε αυτομάτως τους όρους χρήσης.

Εκ της συντακτικής ομάδας του pella-news.blogspot.gr.