Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Σάββατο 26 Απριλίου 2014

Ο Δάμου Κώστας υποψήφιος στο Δήμο Έδεσσας με τον Αντώνη Ρυσάφη

Αγαπητές φίλες και φίλοι,
μετά από αρκετά χρόνια ως ενεργός πολίτης της όμορφης Έδεσσας πήρα την σοβαρή απόφαση να θέσω τον εαυτό μου ως υποψήφιο δημοτικό σύμβουλο στο κεντρικό ψηφοδέλτιο για την διεκδίκηση του Δήμου Έδεσσας, με τον υποψήφιο Δήμαρχο Αντώνη Ρυσάφη και τον συνδυασμό μας «Ενωτική Δράση».

Πιστεύω ακράδαντα ότι η πόλη μας και οι τοπικές κοινότητες χρειάζονται πλέον νέους σύγχρονους ανθρώπους στην Δημοτική Αρχή με θέληση και ανιδιοτέλεια που θέλουν να προσφέρουν με ανατροπές και καινοτομίες για κάτι καλύτερο.
Όλοι όσοι συμμετέχουμε στον συνδυασμό «ΕΝΩΤΙΚΗ ΔΡΑΣΗ» είμαστε άνθρωποι που δικαιωματικά θα δώσουμε προτεραιότητα στα προβλήματα των δημοτών και των δημοτισσών και σε αυτό θα δράσουμε συντονισμένα και αποφασιστικά.

Οι Δημοτικές εκλογές στον τόπο μας δεν πρέπει να έχουν πολιτικό χαρακτήρα, ο νέος συνδυασμός μας «ΕΝΩΤΙΚΗ ΔΡΑΣΗ» είναι ακομμάτιστος και ανεξάρτητος. Μακριά από τον ασφυκτικό κομματικό εναγκαλισμό των γνωστών κομμάτων, ψηφίζουμε πρόσωπα ικανά και δραστήρια για να προσπαθήσουμε με τη δική σας βοήθεια να κάνουμε την Έδεσσα πιο ανθρώπινη πόλη, να καταφέρουμε να την επαναφέρουμε στο πρότινος φυσικό της κάλλος και να πρωταγωνιστεί επάξια στον τουριστικό χάρτη, γιατί της αξίζει. Επιβάλλεται να γίνουνε ενέργειες για ανάπτυξη σε όλες τις τοπικές κοινότητες του Δήμου μας τις οποίες πολλά από τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν έως τώρα δεν έχουν δοθεί λύσεις.

Θα αναφερθώ επιγραμματικά σε κάποια θέματα που τα παρακολουθώ και ενδιαφέρομαι από κοντά. Απαράδεκτο να κλείσει ένα από τα διαμάντια της πόλης μας το κλειστό Κολυμβητήριο που έτσι προκάλεσαν την απόλυτα δικαιολογημένη αγανάκτηση παιδιών, γονιών, αθλητών αλλά και προπονητών (κάποιοι αρμόδιοι υπεύθυνοι το έκλεισαν και οι λόγοι που αποφάσισαν να κλείσει το γνωρίζουν μόνο αυτοί).

Τα πάρκα της πόλης μας από το πολύ τσιμέντο έγιναν γκρί και άχαρα και το αποτέλεσμα είναι να μην ακούγονται παιδικές φωνές μέσα σε αυτά αφού δεν υπάρχουν πλέον παιδικές χαρές εγκατεστημένες μέσα σε αυτά.

Η κακή μελέτη και κατασκευή του πεζόδρομου επίσης έχουν προκαλέσει πάρα πολλά δυσμενή σχόλια των δημοτών στην καθημερινή μετακίνησή τους όπως επίσης και των ΑΜΕΑ, της μητέρας με το καρότσι, του τουρίστα, του ηλικιωμένου αλλά και του ποδηλάτη.

Δεν έχει γίνει καμία αξιόλογη προσπάθεια για την καλύτερη διαχείριση του Κέντρου των Καταρρακτών ως ανώνυμη εταιρεία, (έτσι όπως έχει χαρακτηριστεί), όπως το αναφέρουν και οι ίδιοι οι εργαζόμενοι οι οποίοι είναι απλήρωτοι.

Δεν έγινε καμία προσπάθεια καθαρισμού και αξιοποίησης της λίμνης Βεγορίτιδος στην Άρνισσα και τον Περαία για δημιουργία τουριστικού κέντρου και προσπάθεια δημιουργίας προβλήτα σύγχρονων προδιαγραφών και παραλίας επίσης.

Δεν λύθηκαν σοβαρά προβλήματα άρδευσης σε πολλές τοπικές κοινότητες και αυτό έχει προκαλέσει την αγανάκτηση των κατοίκων και των αγροτών από τις μακροχρόνια προηγούμενες διοικήσεις του Δήμου.

Προσωπικά και σαν συνδυασμός «Ενωτική Δράση» ζητούμε την ψήφο σας, δίνοντάς μας έτσι την ευκαιρία να προσπαθήσουμε να φέρουμε την ανάπτυξη και να δουλέψουμε για το παρόν και το μέλλον της πόλης του Δήμου Έδεσσας Βεγορίτιδας και των Τοπικών Κοινοτήτων μας.

Οι υποσχέσεις είναι εύκολες, όμως οι δημότες και οι δημότισσες οφείλουν στις φετινές δημοτικές εκλογές να αποδείξουν πως έχουν και κρίση και άποψη και μνήμη.

Με εκτίμηση Δάμου Κώστας.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης για τη δημοσίευση των σχολίων:

Είναι δυνατή η υποβολή σχολίων από τους χρήστες/επισκέπτες, ελεύθερα. Αν όμως κριθεί σκόπιμο, η συντακτική ομάδα μπορεί να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οποιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι ειρωνικό, υβριστικό ή έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν αποδέχεται, εγγυάται, ενστερνίζεται, ή υιοθετεί τις προσωπικές σκέψεις, αντιλήψεις και πληροφορίες, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αποδέχεστε αυτομάτως τους όρους χρήσης.

Εκ της συντακτικής ομάδας του pella-news.blogspot.gr.