Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Κυριακή 9 Μαρτίου 2014

Φωτορεπορτάζ από τον χθεσινό εορτασμό του Αντιπεριφερειάρχη Πέλλας Θεόδωρου Θεοδωρίδη

Xθες, Σάββατο 8 Μαρτίου 2014, επισκεφθήκαμε την οικία του Αντιπεριφερειάρχη Πέλλας κ. Θεόδωρου Θεοδωρίδη, στην Κρύα Βρύση, ανήμερα της ονομαστικής του εορτής, για να του ευχηθούμε για το γεγονός.

Κατα την επίσκεψη μας συναντήσαμε πλήθος κόσμου. Mεταξύ αυτών, συγγενείς, με σύσσωμη την οικογένειά του, συνεργάτες, όπως η Περιφερειακή Σύμβουλος κα. Μαρία Ζωγράφου με τον σύζηγό της και προϊστάμενο Αγροτικής Οικονομίας και Κτηνιατρικής της Π.Ε.Πέλλας κ. Τρύφωνα Τσαντάκη, πολλοί φίλοι, αλλά και υποστηρικτές του, που πηγαινοέρχονταν διαρκώς.

Κατά την εκεί παραμονή μας, γίναμε μάρτυρες της μεγάλης αγάπης του κόσμου προς τον εορτάζοντα κ.Θεοδωρίδη, καθώς τα κινητά και το σταθερό του τηλέφωνο, πήραν στην κυριολεξία "φωτιά", μιας και ήταν πάρα πολλοί, αυτοί οι οποίοι επέλεξαν να του ευχήθηκαν τηλεφνικώς. Με βάση την πληροφόρηση που είχαμε από στενό -αξιόπιστο- συνεργάτη του, ήταν τουλάχιστον οι διπλάσιοι σε σχέση με την αντίστοιχη περισινή ημέρα.

Αν κι έμενε σχετικά λίγος χρόνος για να μιλήσει με τους επισκέπτες του, ο κ.Θεοδωρίδης ήταν ιδιαίτερα ευδάθετος και καμάρωνε για το νέο μέλος της οικογενείας του, την 5 μηνών εγγονή του, μιας και ο εορτάζων είναι από πέρυσι και παππούς, από την μεγαλύτερη θυγατέρα του Σοφία, της οποίας ο γάμος της με τον εκλεκτό της καρδιάς της, αποτέλεσε και το κοσμικό γεγονός της χρονιάς πέρυσι στην Π.Ε.Πέλλας.

Αξίζει να σημειωθεί, ό,τι τους καλεσμένους υποδέχονταν σύσσωμη η οικογένεια του εορτάζοντα, με τα 4 παιδιά του, καθώς και την σύζηγό του Αλίκη που επιμελήθηκε μάλιστα, επιμελώς, τον
εξαιρετικό σε γεύσεις και ποικιλία μπουφέ.

Ακολουθεί σχετικό φωτορεπορτάζ...













Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης για τη δημοσίευση των σχολίων:

Είναι δυνατή η υποβολή σχολίων από τους χρήστες/επισκέπτες, ελεύθερα. Αν όμως κριθεί σκόπιμο, η συντακτική ομάδα μπορεί να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οποιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι ειρωνικό, υβριστικό ή έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν αποδέχεται, εγγυάται, ενστερνίζεται, ή υιοθετεί τις προσωπικές σκέψεις, αντιλήψεις και πληροφορίες, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αποδέχεστε αυτομάτως τους όρους χρήσης.

Εκ της συντακτικής ομάδας του pella-news.blogspot.gr.