Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Δευτέρα 31 Μαρτίου 2014

Πέρασε το πολυνομοσχέδιο! -Ο Πρωθυπουργός Α.Σαμαράς διέγραψε τον Ν.Κακλαμάνη (βίντεο)

Ξεκλειδώνει η εκταμίευση της δόσης.

Με 152 ψήφους υπερψηφίστηκε το αρ. 1 του πολυνομοσχεδίου του υπουργείου Οικονομικών και με 151 ψήφους το άρθρο 2. Ο Γιώργος Παπανδρέου καταψήφισε το άρθρο 2 για την ανακεφαλαιοποίηση των τραπεζών, ο βουλευτής του ΠΑΣΟΚ, Απόστολος Κακλαμάνης, ψήφισε ναι στο άρθρο 1 και παρών στο άρθρο 2, ο βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας, Νικήτας Κακλαμάνης, ψήφισε παρών στο άρθρο 1 και ναι στο άρθρο 2 ενώ
η βουλευτής του ΠΑΣΟΚ, Άντζελα Γκερέκου, και ο βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας, Ανδρέας Ψυχάρης, απουσίαζαν από την ψηφοφορία και με επιστολή τους εκδήλωσαν την πρόθεση τους για υπερψήφιση του πολυνομοσχεδίου, χωρίς ωστόσο η επιστολή να επέχει θέση ψήφου.

Με την ολοκλήρωση της διαδικασίας ο Αντώνης Σαμαράς ανακοίνωσε την διαγραφή του Νικήτα Κακλαμάνη από την κοινοβουλευτική ομάδα της Νέας Δημοκρατίας με επιστολή του προς το προεδρείο της Βουλής.

Δείτε το βίντεο...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης για τη δημοσίευση των σχολίων:

Είναι δυνατή η υποβολή σχολίων από τους χρήστες/επισκέπτες, ελεύθερα. Αν όμως κριθεί σκόπιμο, η συντακτική ομάδα μπορεί να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οποιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι ειρωνικό, υβριστικό ή έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν αποδέχεται, εγγυάται, ενστερνίζεται, ή υιοθετεί τις προσωπικές σκέψεις, αντιλήψεις και πληροφορίες, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αποδέχεστε αυτομάτως τους όρους χρήσης.

Εκ της συντακτικής ομάδας του pella-news.blogspot.gr.