Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Τρίτη 12 Φεβρουαρίου 2013

Ο Υπ. Εσωτερικών Ε.Στυλινίδης έκοψε την Πίτα της ΔΗΜ.Τ.Ο. ΝΔ Σκύδρας

Ο Υπ. Εσωτερικών Ευριπίδης Στυλιανίδης
έκοψε την Πίτα της ΔΗΜ. Τ.Ο. Σκύδρας.
Μαζί του οι Νικόλαος Φώτος (αρ.)
& Ευάγγελος Λόγγος (δεξ.).
Ο Υπουργός Εσωτερικών Ευριπίδης Στυλιανίδης ήταν το τιμώμενο πρόσωπο στην Κοπή της Πίτας της ΔΗΜ.Τ.Ο. Νέας Δημοκρατίας Σκύδρας, που έλαβε χώρα χθες Δευτέρα 11-02-2013.

Παρουσία των τοπικών βουλευτών Γ.Καρασμάνη, Δ.Σταμενίτη, Ι.Τζαμτζή, του προέδρου της ΝΟΔΕ Ν.Πέλλας Ν.Αργυρού, του Αντιπεριφερειάρχη Πέλλας Θ.Θεοδωρίδη (ο οποίος τον είχε φιλοξενήσει νωρίτερα στην έδρα της Περιφερειακής Ενότητας Πέλλας στην Έδεσσα, όπου και ο Υπουργός έδωσε συνέντευξη τύπου), των Δημάρχων Έδεσσας και Πέλλας Δ.Γιάννου και Γ.Στάμκου, αλλά και πλήθους επισήμων της τοπικής κοινωνίας και όχι μόνο, των εκπροσόπων της τοπικής ΟΝΝΕΔ Ν.Πέλλας και μέσα σε μια κατάμεστη (εντός κι εκτός) αίθουσα, με πλήθος κόσμου να δίνει το παρόν από νωρίς, ο Υπουργός Εσωτερικών Ε.Στυλιανίδης μίλησε με τον δικό του ξεχωριστό τρόπο και εξήγησε την προσπάθεια που κάνει η Κυβέρνηση του Αντώνη Σαμαρά μαζί με τον δοκιμαζόμενο ελληνικό λαό για να ξεπεραστεί η κρίση και τόνισε ότι δεν θα πρέπει να παρατήσουμε την προσπάθεια που γίνεται διότι πλέον είναι ορατό το φως στο τούνελ.
Ο Δήμαρχος Πέλλας
Γρηγόρης Στάμκος
κέρδισε για 2η
συνεχόμενη χρονιά
το φλουρί.

Ο εκδότης του
Λόγου της Πέλλας
Μίμης Πανίδης
με το φλουρί.
Για την ιστορία, σας αναφέρουμε ότι τα δύο φλουριά κέρδισαν οι Γιαννιτσιώτες Μίμης Πανίδης και Γρηγόρης Στάμκος. Ο δήμαρχος μάλιστα έκανε το δύο στα δύο, αφού είχε κερδίσει το φλουρί και πέρυσι.

Μέσα στην ημέρα θα είναι έτοιμο, αναλυτικό φωτορεπορτάζ και η ομιλία του Υπουργού.
Μείνετε συντονισμένοι..

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης για τη δημοσίευση των σχολίων:

Είναι δυνατή η υποβολή σχολίων από τους χρήστες/επισκέπτες, ελεύθερα. Αν όμως κριθεί σκόπιμο, η συντακτική ομάδα μπορεί να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οποιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι ειρωνικό, υβριστικό ή έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν αποδέχεται, εγγυάται, ενστερνίζεται, ή υιοθετεί τις προσωπικές σκέψεις, αντιλήψεις και πληροφορίες, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αποδέχεστε αυτομάτως τους όρους χρήσης.

Εκ της συντακτικής ομάδας του pella-news.blogspot.gr.