Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Κυριακή 20 Ιανουαρίου 2013

Με πολύ κόσμο η Κοπή Πίτας της ΟΝΝΕΔ ΠΕΛΛΑΣ


Ρεπορτάζ, φωτορεπορτάζ και βίντεο: Στάθης Δ. Παπαδόπουλος

Το απόγευμα του Σαββάτου 21 Ιανουαρίου 2012 πραγματοποιήθηκε με μεγάλη επιτυχία στο Café „BREEZE“ (απέναντι από το Δημαρχείο) στην Σκύδρα η κοπής Πίτας της Οργάνωσης Νέων Νέας Δημοκρατίας Ν.Πέλλας.

Πολύς ο κόσμος που έδωσε το «παρών» στην εκδήλωση, μιάς και το μαγαζί όπου έλαβε χώρα η Κοπή της Βασιλόπιτας της ΟΝΝΕΔ ήταν κατάμεστο. Μεταξύ αυτών, οι Βουλευτές Πέλλας της ΝΔ Διονύσης Σταμενίτης και Ιορδάνης Τζαμτζής, ο πολιτευτής Αστέριος Αντωνίου, ο Αντιπρόεδρος της ΝΟΔΕ Πέλλας Μιχάλης Ζαχαριάδης, το μέλος της ΔΗΜ.Τ.Ο. της ΝΔ Γιαννιτσών Νίκος Θωμαΐδης, τοπικά κομματικά στελέχη, ο Προέδρος της ΔΗΜ.Τ.Ο. της ΟΝΝΕΔ Έδεσσας και Πρόεδρος της Δημοτικής Κοινότητας Έδεσσας Τάσος Δίου, ο Προέδρος της ΔΗΜ.Τ.Ο. της ΟΝΝΕΔ Γιαννιτσών Νίκος Σκορδής, καθώς και τα προεδρία των δημοτικών τοπικών οργανώσεων της ΟΝΝΕΔ Πέλλας.

Η εκδήλωση ξεκίνησε μ΄ένα πεντάλεπτο βιντεάκι και παρουσίασε την σχεδόν τεσσάρων δεκαετιών πορεία της ΟΝΝΕΔ, από την ίδρυσή της εώς σήμερα, αλλά και την δράση των στελεχών της ΟΝΝΕΔ Πέλλας. Στη συνέχεια, οι Λάκης Δημητριάδης (Πρόεδρος ΟΝΝΕΔ Πέλλας, Δημ. Σύμβ. Δήμου Πέλλας), Μάκης Δημητριάδης (Γεν. Γραμ. ΟΝΝΕΔ Πέλλας & Μέλος κεντρ. Επιτροπής ΟΝΝΕΔ) και Θεοδόσης Ουραηλίδης (Μέλος κεντρ. Επιτροπής ΟΝΝΕΔ) έκοψαν και μοίρασαν την Βασιλόπιτα και στη συνέχεια ευχήθηκαν για το Νέο Έτος και καταχειροκροτήθηκαν.

Συγκεκριμένα, ο πρόεδρος Λάκης Βασιλειάδης ευχήθηκε: «Χρόνια Πολλά και Καλή Χρονιά και ότι επιθυμεί ο καθένας για το Νέο Έτος». Το μέλος της κεντρικής επιτρ. της ΟΝΝΕΔ Θεοδόσης Ουραηλίδης, ευχήθηκε: «Καλή Χρονιά. Φέτος είναι και μια σημαδιακή χρονιά, γιατί είναι και χρονιά εκλογών (σημ.: της ΟΝΝΕΔ). Να είμαστε όλοι συστρατευμένοι για το σκοπό αυτό». Τέλος, ο γεν. γραμματέας Μάκης Δημητριάδης ευχήθηκε: «Το 2013, πάνω απ΄όλα να έχουμε όλοι την υγεία μας. Αυτό είναι πολύ σημαντικό, γιατί όλα τ΄άλλα έρχονται μετά. Και να κάνω μία αναφορά σ΄έναν άνθρωπο που έχει φύγει από δίπλα μας και μας έχει βοηθήσει στο παρελθόν. Τον Παναγιώτη Σαββόγλου απ΄την Αραβησσό, ο οποίος ήταν και πρόεδρος της ΟΝΝΕΔ Κύρρου. Ο Θεός να τον έχει καλά εκεί που βρίσκεται».

Για την ιστορία, αξίζει να σας αναφέρουμε ότι το φλουρί το κέρδισε ο Μιχάλης Ζαχαριάδης, που πήρε το κομμάτι της Πέλλας και απευθυμόμενος προς τους Οννεδίτες τόνισε: «Να είστε δυνατοί και να κρατάτε το κόμμα ψηλά. Να κάνετε κουράγιο, να έχετε όρεξη, ν΄αγωνίζεστε για το κόμμα. Αυτό το κόμμα έχει ιστορία, έχει παράδοση».
Ενώ στη συνέχεια, οι Οννεδίτες αφού βγήκαν κάποιες αναμνηστηκές φωτογραφίες, μίλησαν και αντάλλαξαν απόψεις με τους βουλευτές και τ΄άλλα τοπικά στελέχη, για θέματα της νεολαίας και της ευρύτερης περιοχής, καθώς και για τις εξελίξεις γενικότερα, μιας και ευχή όλων για την νέα χρονιά είναι η Ελλάδα να τα καταφέρει και να ξαναγίνει περήφανη και πρωταγωνίστρια, όπως τις αξίζει.


Κάντε κλικ εδώ, για να δείτε το πλούσιο φωτορεπορτάζ -με 40 φωτογραφίες-, που σας ετοιμάσαμε.

Κάντε κλικ εδώ, για να δείτε βίντεο με τις ευχές του Προεδρείου της ΟΝΝΕΔ Πέλλας για το 2013.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης για τη δημοσίευση των σχολίων:

Είναι δυνατή η υποβολή σχολίων από τους χρήστες/επισκέπτες, ελεύθερα. Αν όμως κριθεί σκόπιμο, η συντακτική ομάδα μπορεί να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οποιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι ειρωνικό, υβριστικό ή έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν αποδέχεται, εγγυάται, ενστερνίζεται, ή υιοθετεί τις προσωπικές σκέψεις, αντιλήψεις και πληροφορίες, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αποδέχεστε αυτομάτως τους όρους χρήσης.

Εκ της συντακτικής ομάδας του pella-news.blogspot.gr.