Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Παρασκευή 5 Οκτωβρίου 2012

Εγγραφές στο Σχολείο Δεύτερης Ευκαιρίας Γιαννιτσών - παράρτημα Έδεσσα


Συνεχίζονται οι εγγραφές στο  Σχολείο Δεύτερης Ευκαιρίας Γιαννιτσών - παράρτημα  Έδεσσας. Τα Σχολεία Δεύτερης Ευκαιρίας είναι  καινοτόμα Σχολεία Εκπαίδευσης Ενηλίκων. 

 Απευθύνονται σε άτομα άνω των 18 ετών που ενδιαφέρονται να αποκτήσουν απολυτήριο Γυμνασίου. 

Το πρόγραμμα εκπαίδευσης διαφέρει από το αντίστοιχο της τυπικής εκπαίδευσης ως προς  το περιεχόμενο, τη διδακτική μεθοδολογία και την αξιολόγηση των εκπαιδευομένων. 

Η συνολική διάρκεια του προγράμματος είναι 2 εκπαιδευτικά έτη και τα μαθήματα πραγματοποιούνται απογευματινές ώρες  (16.30 20.30).

Μετά την επιτυχή αποφοίτηση παρέχεται τίτλος ισότιμος  του Γυμνασίου. 

Τα Σ.Δ.Ε. στην Ελλάδα θεσμοθετήθηκαν με το νόμο 2525/97  στο πλαίσιο που έχουν προδιαγράψει οι διακηρυγμένες αρχές της  Ευρωπαϊκής Ένωσης. 

Οι υπηρεσίες εκπαίδευσης στα Σ.Δ.Ε. προσφέρονται  δωρεάν στους πολίτες. 

Για πληροφορίες μπορείτε να απευθύνεστε στα τηλέφωνα: 
Σχολείο Δεύτερης Ευκαιρίας Γιαννιτσών: 2382081010 
Παράρτημα Έδεσσας : 2381028133


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης για τη δημοσίευση των σχολίων:

Είναι δυνατή η υποβολή σχολίων από τους χρήστες/επισκέπτες, ελεύθερα. Αν όμως κριθεί σκόπιμο, η συντακτική ομάδα μπορεί να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οποιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι ειρωνικό, υβριστικό ή έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν αποδέχεται, εγγυάται, ενστερνίζεται, ή υιοθετεί τις προσωπικές σκέψεις, αντιλήψεις και πληροφορίες, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αποδέχεστε αυτομάτως τους όρους χρήσης.

Εκ της συντακτικής ομάδας του pella-news.blogspot.gr.