Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Τρίτη 1 Μαΐου 2012

Σκύδρα: Συνέντευξη τύπου της Αν. Εκπροσώπου Τύπου της ΝΔ Άννας Ευθυμίου

Το απόγευμα της Δευτέρας 30 Απριλίου 2012 έλαβε χώρα η επίσκεψη της Αναπληρώτριας Εκπροσώπου Τύπου της Ν.Δ. και Υπεύθυνης για θέματα Βορείου Ελλάδος Άννας Ευθυμίου στο νομό Πέλλας, ανταποκρινόμενη στη πρόσκληση της ΝΟΔΕ Πέλλας.

Η κα. Άννα Ευθυμίου έδωσε συνέντευξη στα τοπικά ΜΜΕ του Ν.Πέλλας στη Σκύδρα, όπου και την υποδέχτηκαν ο Αντιπεριφερειάρχης Πέλλας κ. Θεοδωρίδης, ο Προέδρος της ΝΟΔΕ Πέλλας κ. Νίκος Αργυρός, ο Αν. Γραμματέας Βορ. Ελλάδος κ. Νίκος Φώτος, ο συντονιστής της Νομαρχιακής Επιτροπής Εκλογικού Αγώνα της ΝΔ στο Ν.Πέλλας κ. Στέλιος Αντωνίου και η Αναπληρώτρια συντονίστρια η κα. Μαρία Ζωγράφου, εκπρόσωποι της Τ.Ο. ΝΔ Σκύδρας, μελη και φίλοι του κόμματος.

Δείτε την δήλωσή της πριν την έναρξη της συνέντευξης τύπου...



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης για τη δημοσίευση των σχολίων:

Είναι δυνατή η υποβολή σχολίων από τους χρήστες/επισκέπτες, ελεύθερα. Αν όμως κριθεί σκόπιμο, η συντακτική ομάδα μπορεί να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οποιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι ειρωνικό, υβριστικό ή έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν αποδέχεται, εγγυάται, ενστερνίζεται, ή υιοθετεί τις προσωπικές σκέψεις, αντιλήψεις και πληροφορίες, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αποδέχεστε αυτομάτως τους όρους χρήσης.

Εκ της συντακτικής ομάδας του pella-news.blogspot.gr.